Що нового?

Придбаний Саторі Хилинг. Базовий курс (Олена Гуськова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5515 ГРН
Учасників: 0 з 152
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 37.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Satori Healing - саме трансформаційний напрямок в психотерапії.

план семінару для тих, хто любить точність:

1. Модель в Satori Healing – ситуації зі своїми вчителями-мучителями.
  2. втікання від болю.
  3. ментальні глисти (в тому числі глисти-парасольки).
  4. як проживати і завершувати біль.
  5. коди несвідомого – як несвідоме доносить до нас інформацію. Особливості роботи з візуалізаціями в моделі Satori Healing.
  6. універсальність підходу Satori Healing. Коли працюють інші психотерапевтичні методи-коли потрапляють у філософію Satori Healing.
  7. практичні роботи для проживання базових болів і страхів (сором, самотність, не-любов, жалість і т. д.)
  8. Психосоматика алергії
на семінарі ми будемо проводити демонстраційні, а також будемо працювати в парах.
Два дні тепла та інсайтів гарантую)
Однак, друзі, в порівнянні з очним курсом у нас будуть деякі застереження, тому що он-лайн курс, як не парадоксально, проводити набагато складніше:

1. друзі, якщо раптом інтернет в один із днів відключиться, то семінар буде перенесений на годину-дві, Поки я буду шукати іншу можливість приєднатися до Інтернету, або навіть на тиждень до наступних вихідних. Повернень в разі перенесення за часом семінару я робити не буду, інакше зійду з розуму)) тому потрібно спокійно до цього приготуватися всім нам – і мені і вам, але сподіваюся, що не знадобиться)
  2. для закріплення матеріалу ми працюємо в парах. Потрібно буде відпрацьовувати навички в інтернет-кімнатах, які я надам. Відмовитися від роботи в парах буде не можна, інакше почнеться хаос пошуку пар)
  3. друзі, записи не буде. Ці два дні ми проведемо в Інтернеті, треба до цього підготуватися, щоб ніщо не відволікало, а інакше в семінарі немає сенсу.

https://privatelink.de/?https://elenaguskova.ru/satori-hiling-bazovyj-kurs-on-lajn/

Угорі