Потроюйте свій форекс-рахунок щомісяця зі Scalper X3!
Всі покупці індикатора Scalper X3 отримають безкоштовно в подарунок індикатор Scalper X2. Нижче показаний реальний моніторинг торгівлі по індикатору Scalper X2 через сервіс MyFxbook. Моніторинг покликаний показати загальну адекватність і потенціал індикатора! Прибутковість Scalper X2: +105% за один місяць! Індикатор Scalper X3 ще надійніше і прибутковіше, ніж Scalper X2!
технічні характеристики Scalper X3
Для прибуткової і безпечної роботи індикатором Scalper X3 досить мати 100$ на стандартному рахунку і адекватного брокера. Я рекомендую працювати з брокером RoboForex. Саме у цього брокера торгую я сам! І все відмінно! Нижче ви можете подивитися всі технічні характеристики індикатора Scalper X3:
торгова платформа: MetaTrader4
котирування рахунків: 4-х знак, 5-і знак
валютні пари: GBPUSD, EURUSD, USDJPY, EURJPY та ін.
Таймфрейми: M5, M15, M30, H1, H4
Рекомендований депозит: мінімум 100$ на 0.01 Лота (на стандартних рахунках)
Кредитне плече 1:100 або 1:200 або 1: 500 або 1: 1000 (залежить від торгованого лота щодо депозиту)
Маніменеджмент: мінімум 100 одиниць валюти на 0.01 Лота
прибутковість: до 200% в місяць
Середній відсоток: 5-20% в міс. (залежить від торгованого лота щодо депозиту)
Просадка: залежить від торгованого лота щодо депозиту
рекомендації по рахунку: рахунок з ринковим виконанням Market Execution (вибирайте рахунок MT4 Pro-Standard)
рекомендовані брокери: RoboForex
Всі покупці індикатора Scalper X3 отримають безкоштовно в подарунок індикатор Scalper X2. Нижче показаний реальний моніторинг торгівлі по індикатору Scalper X2 через сервіс MyFxbook. Моніторинг покликаний показати загальну адекватність і потенціал індикатора! Прибутковість Scalper X2: +105% за один місяць! Індикатор Scalper X3 ще надійніше і прибутковіше, ніж Scalper X2!
технічні характеристики Scalper X3
Для прибуткової і безпечної роботи індикатором Scalper X3 досить мати 100$ на стандартному рахунку і адекватного брокера. Я рекомендую працювати з брокером RoboForex. Саме у цього брокера торгую я сам! І все відмінно! Нижче ви можете подивитися всі технічні характеристики індикатора Scalper X3:
торгова платформа: MetaTrader4
котирування рахунків: 4-х знак, 5-і знак
валютні пари: GBPUSD, EURUSD, USDJPY, EURJPY та ін.
Таймфрейми: M5, M15, M30, H1, H4
Рекомендований депозит: мінімум 100$ на 0.01 Лота (на стандартних рахунках)
Кредитне плече 1:100 або 1:200 або 1: 500 або 1: 1000 (залежить від торгованого лота щодо депозиту)
Маніменеджмент: мінімум 100 одиниць валюти на 0.01 Лота
прибутковість: до 200% в місяць
Середній відсоток: 5-20% в міс. (залежить від торгованого лота щодо депозиту)
Просадка: залежить від торгованого лота щодо депозиту
рекомендації по рахунку: рахунок з ринковим виконанням Market Execution (вибирайте рахунок MT4 Pro-Standard)
рекомендовані брокери: RoboForex
https://privatelink.de/?http://trader21.ru/Scalper-X3