Що нового?

Придбаний Щаслива я, щасливий він (Дмитро Карпачов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 548 ГРН
Учасників: 4 з 14
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 40.7 ГРН
29%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Счастливая я, счастливый он (Дмитрий Карпачёв)

Онлайн-курс "щаслива я, щасливий він"
4 необхідних знання-4 уроки, після яких:
  • він буде любити тільки тебе
  • підвищиш свою сексуальність і будеш дарувати і отримувати на 100% більше задоволення в ліжку
  • почнеш жити в повній гармонії з собою і зможеш поєднувати сім'ю, роботу і захоплення
  • навчишся легко розуміти інших і спілкуватися ефективно
детальніше про онлайн-курс:
  • Урок "Як правильно спілкуватися з людьми, щоб вас слухали і чули"
навчіться правильно вибудовувати спілкування з близькими і оточуючими людьми, щоб було більше розуміння, менше конфліктів і розчарувань від невиправданих очікувань.
  • Урок "чоловік в житті жінки"
зрозумієте, як успіх чоловіка залежить від вас, зможете мотивувати і направляти свого чоловіка до зростання і розвитку. Розберетеся, як зрозуміти чоловіка і поліпшити взаєморозуміння в парі, а також правильно сваритися, щоб зберегти сім'ю. Дізнаєтеся, як успішно поєднувати п'ять головних ролей жінки: дружина, мати, дочка, сестра, коханка.
  • Урок "як жінці знаходити баланс у житті"
Навчіться знаходити баланс між найважливішими для вас сферами життя (наприклад: чоловіком, дітьми, самореалізацією або роботою), щоб кожна сфера успішно розвивалася, А ви їх контролювали, не вигоряли і отримували задоволення від процесу. Також ви дізнаєтеся, як правильно вибудовувати життєві пріоритети, щоб не стати жертвою надмірного навантаження, а також не зіпсувати відносини з близькими.
  • Урок "Жіночий магнетизм"
дізнаєтеся, що потрібно для підвищення вашої сексуальності − щоб Вашого чоловіка до вас притягувало як магнітом. Також зрозумієте, як доставити максимальне задоволення собі і своєму чоловікові в ліжку. Відкриєте нові грані відносин, будете завжди бажаною для нього.

https://karpachoff.com/prod/happy-sale/

Останнє редагування модератором:
Угорі