Що нового?

Придбаний Щасливе життя без болю під лопатками і грудній клітці (Олександра Боніна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 556 ГРН
Учасників: 0 з 11
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 52.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Щасливе життя без болю під лопатками і грудній клітці, викликаних грудним остеохондрозом

Майстер-клас, на якому ви отримаєте чіткий покроковий план відновлення при проблемах з грудним відділом хребта (остеохондроз, грижі, протрузії), а також профілактики їх виникнення
знайти власний шлях до здорового грудного відділу
Ви отримаєте чіткий покроковий план, що потрібно робити, щоб відновити і потім підтримувати здоров'я грудного відділу, і зможете відразу ж почати рухатися цим шляхом

Позбутися від симптомів грудного остеохондрозу
Звичайно, не відразу, але з часом після руху за отриманим на майстер-класі планом у вас пройдуть болі під лопатками, в області грудей і т. д.

Забезпечити профілактику проблем з грудним відділом
Є прийоми швидкого усунення болю в грудному відділі, наприклад, прийом ліків. Але вони не вирішують проблему, а лише знімають симптоми. Завдяки отриманим на майстер-класі знанням, ви будете знати, як забезпечити своє здоров'я на довгі роки.
знайти власний шлях до здорового грудного відділу
Ви отримаєте чіткий покроковий план, що потрібно робити, щоб відновити і потім підтримувати здоров'я грудного відділу, і зможете відразу ж почати рухатися цим шляхом

Позбутися від симптомів грудного остеохондрозу
Звичайно, не відразу, але з часом після руху за отриманим на майстер-класі планом у вас пройдуть болі під лопатками, в області грудей і т. д.

Забезпечити профілактику проблем з грудним відділом
Є прийоми швидкого усунення болю в грудному відділі, наприклад, прийом ліків. Але вони не вирішують проблему, а лише знімають симптоми. Завдяки отриманим на майстер-класі знанням, ви будете знати, як забезпечити своє здоров'я на довгі роки.
повірте досвіду моїх клієнтів із запущеним грудним остеохондрозом - дуже неприємно, коли ти не можеш розпрямити спину або відчуваєш постійні ниючі болі під лопатками, які не дають нормально стояти і сидіти.
https://privatelink.de/?https://lp.alexandrabonina.ru/masterchest/#order

Угорі