Що нового?

Придбаний Що робити, коли ніхрена не зрозуміло, нічого не виходить і, здається, не вийде 2020 (Іван Замесін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2170 ГРН
Учасників: 2 з 21
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 107.5 ГРН
5%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Что делать,когда нихрена не понятно,ничего не получается и,кажется,не получится 2020 (Иван Замесин)

Розповім про основні принципи роботи мозку, психіки, баги мозку та психіки та інструменти за допомогою яких можна змінювати себе та приходити у бажану версію себе. Тренінг буде корисним тим, хто застряг у якійсь ситуації, або хоче зробити великий крок уперед, але незрозуміло:

a) робити чи ні чи

b) як краще розпочати

c) млинець, страшно

Цей тренінг буде вам корисний якщо ви:

не знаєте, що робити з кар'єрою чи особистим життям
відчуваєте втраченість, не знаєте, яке рішення прийняти, за що хапатися вже кілька років не можете наблизитися до тієї версії себе, до якої давно хочете прийти
проживаєте стан: "начебто все добре, але щось не так, не зрозумію що" хочете набрати інструментів для того, щоб покращувати своє життя

Про що розповім:

Базова цегла
основні принципи роботи мозку, які сильно впливають на те, як ми почуваємося і як діємо
механізми роботи психіки та баги в них:
що таке несвідомі установки і як з ними працювати що таке психологічна травма і як її позбутися навіщо потрібні злість, образа і лють та інші емоції
чому все справді з дитинства і що з цим робити?
як працює страх і як його позбуватися
як протікає закоханість
усвідомленість—що це таке, навіщо потрібно, як прокачувати
навіщо потрібна тривога? механізми роботи тривоги
які механізми в мозку та психіці відповідають за відчуття щастя, як використовуючи ці механізми стати щасливішими
одинадцять дуп [неприємних особливостей мозку та психіки], які СИЛЬНО заважають нам змінювати себе
Моя історія травм, криз та психотерапії
розповім історію свого життя через призму того, з якими кризами я стикався, як я вибирався з цих дуп і розповім на прикладах, як я працював з механіками/багами психіки та мозку через психотерапію, вправи, щоденник та медитацію

Як вибиратися із дуп

депресія 101: що таке, кілька основних причин формування депресії, як вибиратися з депресії
що робити із залежністю
загальна механіка як вибиратися із дуп

Як міняти себе

цілі не працюють! а що працює?
яку роль поведінці грають звички
як позбавлятися старих звичок і прищеплювати нові
як працювати з несвідомими установками, які заважають змінам
як працює психотерапія та навіщо вона потрібна
навіщо потрібні медитація та ведення щоденника
як впоратися з кризовими ситуаціями, як терміново знаходити нове джерело заробітку
що таке “удача” та як з нею працювати? [а з нею можна працювати!]
…і головне

що робити, щоб прийти до нової бажаної версії себе

А також

Жодної езотерики

Все, що я розповідаю я або дізнався
досліджень та книг вчених/психотерапевтів таких як Daniel J. Siegel, Robert Sapolsky, Kelly Mcgonigal, Richard J. Davidson, Shawn Achor, Jordan Peterson та ін досвідчених російських психотерапевтів
свого досвіду психотерапії
Практично кожна теза матиме посилання на дослідження, книгу чи статтю

Як я прийшов до цього тренінгу

Останні 5 років мені довелося пристойно попрацювати над собою. Довелося— тому, що була пачка травм, кілька років я перебував у глибокій депресії, рятувався пекельним оранням на роботі, алкоголем та комп'ютерними іграми.

Чотири роки тому я прийшов у психотерапію і завдяки ній зміг сильно змінити своє життя. Мене настільки вштирило, що я зробив Мету—Сервіс Підбору Психотерапевтів .

Прочитав тонни книжок та досліджень, спробував багато практик і після великої кількості експериментів у мене почала формуватися система практик, принципів прийняття рішень та правил: "У такій ситуації краще робити ось так тому, що…".

Останні два роки я полірував цю систему і тепер хочу поділитися цією системою з тими, хто, не дай боже, виявив себе в ситуації мене 5 років тому або застряг у незрозумілій ситуації, або хоче зробити великий крок уперед, але незрозуміло a) робити чи ні чи b) як краще почати млинець, страшно.

З чим вийдете з воркшопу:

навчіться вести щоденник за принципом Когнітивно-Поведінкової Терапії, щоб знаходити свої несвідомі установки, які визначають вашу поточну поведінку та заважають приходити до нового стану

навчіться проектувати системи [план на кілька місяців з простими та рутинними діями], через які ви зможете прийти до нової версії, себе дізнаєтеся як змінювати свої сильні емоційні реакції, які сильно впливають на нашу поведінку

кожен сформулює собі системи, які виллються в набір дій, якими ви зможете йти починаючи з наступного дня, щоб почати змінювати своє життя в бажаний бік

оскільки матеріалу буде багато і за один раз вся інформація не вкладеться, кожен забере відеозапис

у кожного учасника назавжди залишиться доступ до оновлень відео та текстів курсу +, ви зможете дивитися онлайн-трансляції всіх наступних версій безкоштовно! доступ до спільноти "Mindcraft", в якій я стежу за тим, щоб обговорення йшло через принципи ненасильницької комунікації, що призводить до того, що всі учасники відчувають, що вони можуть поставити будь-яке запитання, поділитися будь-якою проблемою та отримати підтримку та відповідь.

https://zamesincustdev.timepad.ru/event/1415391/

Останнє редагування модератором:
Угорі