Що нового?

Придбаний Що робити, щоб підліток вчився (Микита Карпов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 548 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 24.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
запис вебінару для батьків підлітків 10-16 років.

"до п'ятого класу все було відмінно, а потім як відрадили. З кожним роком все гірше і гірше".
"Домашні завдання? Ні, не чув. По-моєму навіть зошитів з предметів не заводить. Каже:"А навіщо це все треба"? "
"Сказали, що не переведуть в десятий з таким навчанням. А йому хоч би хни. У ПТУ збирається."
"Вчителі кажуть, що голова світла, може сильно краще. А їй достатньо на 3-4 вчитися. Причому плани є, в МДУ хоче. Я їй кажу, що туди атестат потрібен, а вона "часу повно, все зроблю""
"Що не вечір, то скандал через уроки. Приходжу, а він грає, хоча домовлялися, що спочатку все зробить. Провід забирала, взагалі тоді в школу йти відмовляється."
"В електронний щоденник боюся заглядати. То п'ятірки, то двійки. Мізків вистачає, але мотивації ніякої. Зусилля докладати зовсім не може. Що далося легко-то і робить."
"Я знаю, що підлітки починають гірше вчитися. Але тут ще четвертий клас тільки! Невже далі ще складніше буде? Хаміт як дорослий вже. В голові не зрозумій що..."
"До п'ятого класу все було відмінно, а потім як відрадили. З кожним роком все гірше і гірше".

і не кажіть....

Мене звати Микита Карпов
Я ДИТЯЧИЙ і підлітковий психолог. Допомагаю батькам підлітків знизити витрати на новопассит і вінішко.
Більше 15 років
Працюю з підлітками та їхніми батьками. Розвиваю психологічний центр.
Пишу і виступаю
Автор популярного инстаблога @papa_psy, пишу для Psychologies, Міф, LittleOne, Letidor, Мамин/Татів. Виступаю на російських конференціях для батьків і фахівців.
Батько
Двох, поки що маленьких, пацанів.

що на вебінарі?

• Коротко про те, чому саме з навчанням біда
  • Зрозуміємо на що ми ще впливаємо, а на що вже немає
  • Поговоримо про дійсні цілі навчання
  • Пошукаємо конкретні критерії, яких ви домагаєтеся
  • Розберемо структуру мотивації до навчання
  • Познайомимося з методами і техніками організації хоч скільки-те результативного процесу

Продажник
https://privatelink.de/?https://papapsy.ru/makehimstudy

Угорі