Що нового?

Придбаний Що там AI? (Марк Вітковський, Влад Кучеренко)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 13000 ГРН
Учасників: 31 з 25
Організатор: T tsofpr
Статус: Збір коштів
Внесок: 540.8 ГРН
100%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Что там AI? [Марк Витковький, Влад Кучеренко]

Нове навчання “Що там AI”
Ми довго працювали над програмою і нарешті готові відкрити для вас доступ.
Це новий формат навчання, який поєднує знання, практику і реальну роботу зі створення AI-контенту.

“Що там AI” — це живе практичне навчання.

Ми створили його, щоб навчити вас десяткам актуальних AI-інструментів і допомогти розібратися, як використовувати їх для створення каналів і контенту в різних напрямках
AI-ніш.

Що вас чекає на навчанні:

• Прямі ефіри із завданнями та розборами.
  • Практичні модулі зі створення повноцінних AI-каналів: від ідеї — до оформлення, розвитку і аналітики.
  • Детальні уроки найновіших AI-інструментів для відео, обкладинок, звуку та текстів.
  • Величезний список перспективних AI-ніш, які тільки починають набирати обертів.
  • Чат підтримки та живе спілкування з кураторами й іншими учасниками.
  • Можливість уже під час навчання обрати нішу і запустити свій проєкт.

Впродовж навчання ви навчитеся мислити як YouTube-продюсер:
бачити можливості там, де інші проходять повз,
створювати нові ідеї та формати і запускати прибуткові проєкти.

Це навчання дасть усе необхідне, щоб ваш старт був максимально сильним.
І ті, хто візьме знання в роботу, матимуть шанс побудувати великі проєкти, а також можливість запустити канали в партнерстві.

+Усіх бажаючих, які пройдуть навчання, ми будемо рекомендувати як професійних фахівців, які можуть створювати контент на замовлення.

Мова курсу: Українська

$300

https://t.me/ProYoutube22/1156 https://secure.wayforpay.com/button/b1062ffb6a26a

Останнє редагування модератором:

Povsak

New member
-
готовий оплатити

tsofpr

Организатор
-
Готовий оплатити, тільки не зрозуміло де реквізити чи поки організатор не виставив?

nemo555666

New member
Готовий оплатити, тільки не зрозуміло де реквізити чи поки організатор не виставив?
Збираємо учасників до необхідної кількості (ще 30), тоді зʼявиться організатор і реквізити.

Тому рекомендуємо у різних темах, або знайомим, кого цікавить, щоб швидше організуватись!

tsofpr

Организатор
Збираємо учасників до необхідної кількості (ще 30), тоді зʼявиться організатор і реквізити.

Тому рекомендуємо у різних темах, або знайомим, кого цікавить, щоб швидше організуватись!
Прост написано що курс придбаний та я думав що вже можна сплатити та отримати його

V@cula

New member
Gadzhi ви постворювали купу курсів. Руху ніде майже немає. Просимо або реашувати, або повидаляти, якщ о немає на руках і лінь збори влаштовувати.

Gadzhi

Модератор
Gadzhi ви постворювали купу курсів. Руху ніде майже немає. Просимо або реашувати, або повидаляти, якщ о немає на руках і лінь збори влаштовувати.
Прорекламуйте цю складчину 🙂 Якщо немає бажання — просто чекайте і не заважайте. Таким чином ми вже провели дуже багато складчин, і люди отримали матеріал, який раніше ніде не могли дістати.

annette9923

New member
Шановні учасники, хто ЗА те щоб розділити цю складчину на 16 учасників - ставте лайк, якщо набереться потрібна кількість лайків - зв'яжусь з модератором і пришвидшимо цей процес ;)

kiliwatt94

New member
Шановні учасники, хто ЗА те щоб розділити цю складчину на 16 учасників - ставте лайк, якщо набереться потрібна кількість лайків - зв'яжусь з модератором і пришвидшимо цей процес ;)
Підтримую

RIL

New member
Вже є 18, також готовий оплатити більше...
Організатору @Gadzhi пропоную: Давайте зменшимо кількість учасників до 18 замість 35, або хоча б до 20... Перерозподілимо суму і купимо курс...

Gadzhi

Модератор
Вже є 18, також готовий оплатити більше...
Організатору @Gadzhi пропоную: Давайте зменшимо кількість учасників до 18 замість 35, або хоча б до 20... Перерозподілимо суму і купимо курс...
Давайте ви станете організатором). Подробиці — у службі підтримки. )

Vld

Организатор

annette9923

New member
написала одному з організаторів, він відмовився :)
написала в службу підтримки, щоб або знайшли когось або мені надали можливість стати організатором
чекаємо

tsofpr

Организатор
написала одному з організаторів, він відмовився :)
написала в службу підтримки, щоб або знайшли когось або мені надали можливість стати організатором
чекаємо
Супер вже пора щоб був організатор )

tsofpr

Организатор
Ще можно придбати?
Я думаю можна додатись в резервний список, але ще не знайшовся організатор тому всі чекають коли дадуть реквізити куди платити.
Я б вже якось прискорив цей процесс а то поки отримаємо доступ то в світі ШІ вже багато чого зміниться і цей курс будете не актуальним :(

annette9923

New member
Я думаю можна додатись в резервний список, але ще не знайшовся організатор тому всі чекають коли дадуть реквізити куди платити.
Я б вже якось прискорив цей процесс а то поки отримаємо доступ то в світі ШІ вже багато чого зміниться і цей курс будете не актуальним :(
100%, але на жаль ніхто ніде не відповідає :)

Poper

New member
Дійсно, як ми можемо на це повпливати?

annette9923

New member
якщо до вівторка не буде відповіді, я буду змушена відмовитися від організації, бо з цього тижня вільного часу буде набагато менше
можливо, виберуть когось з вас

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі