Scrum-секретна зброя найбільш успішних сучасних компаній. Ця книга розповість, як застосовувати його в різних сферах. Google, Facebook, Amazon і Apple використовують Scrum, щоб стрімко управляти інноваціями, гранично точно фокусуватися на клієнтах, в рази скорочувати час, що витрачається на прийняття рішень і ставати краще і краще. В останні кілька років Scrum вийшов далеко за межі технологічних компаній, які його породили, і почав завойовувати корпоративний світ.
"Scrum на практиці" - результат багатьох років практичного досвіду роботи з кількома десятками компаній. Мета цієї книги - краще ознайомити лідерів, менеджерів і співробітників з особливостями переходу компаній до Agile, з труднощами, з якими вони стикаються в цей період, а також з можливостями, які відкривають нові способи взаємодії в командах.
фішки книги . Приклади використання Scrum в областях, не пов'язаних з розробкою програмного забезпечення
Для кого книга? для менеджерів проектів, керівників усіх рівнів, ІТ-фахівців.
Я не стверджую, що практикуючі Scrum мають усі відповіді або знають усі питання. Але я думаю, що у нас достатньо фактів для того, щоб змінити своє бачення світу. Досить закономірностей, щоб логічно вивести загальний фреймворк.
Scrum розвивався і зростав точно так само, як і інші відкриття. Спочатку були окремі випадки успішного використання. Потім в одному місці розроблялися одні практики, в іншому — інші. Роками ми продовжували вчитися, відкриваючи нові працюючі методи, нові закономірності. І всі їх можна звести до простого, нехитрого фреймворку під назвою Scrum.
І також був опір. Люди все ще наполягають на своїх діаграмах Ганта, планах проектів та бізнес-вимогах. Вони будуть дотримуватися своїх поглядів навіть перед фактами. Саме тому я навів вам приклади того, як Scrum використовувався в різних областях і для різних завдань. Просто це найкращий спосіб роботи.
Scrum розвивався і зростав точно так само, як і інші відкриття. Спочатку були окремі випадки успішного використання. Потім в одному місці розроблялися одні практики, в іншому — інші. Роками ми продовжували вчитися, відкриваючи нові працюючі методи, нові закономірності. І всі їх можна звести до простого, нехитрого фреймворку під назвою Scrum.
І також був опір. Люди все ще наполягають на своїх діаграмах Ганта, планах проектів та бізнес-вимогах. Вони будуть дотримуватися своїх поглядів навіть перед фактами. Саме тому я навів вам приклади того, як Scrum використовувався в різних областях і для різних завдань. Просто це найкращий спосіб роботи.
https://privatelink.de/?https://www.mann-ivanov-ferber.ru/books/scrum-na-praktike/