Що нового?

Придбаний Сегментація по кліку (Дмитро Звєрєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 210 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 15.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Я неодноразово звертав увагу, коли вивчав Західні інфопродукти, що вони дуже люблять різні шаблони, які можна адаптувати і швидко застосувати в своєму проекті.
Наприклад-шаблони листів або постів, які в сукупності являють собою повноцінну послідовність дотиків для продажу.
Промоушен, якщо використовувати початковий термін

Це і правда зручно:
  • не потрібно сидіти і придумувати теми для листів
  • не потрібно витрачати багато часу на наповнення
  • не потрібно думати про те, А що я буду відправляти завтра, адже вже є заготовка!
Просто береш і впроваджуєш.
Загалом-я вирішив підготувати таку штуку для вас.
Міні-курс з промоушеном.
В даному випадку-з промоушеном "сегментація по кліку"

Цей інфопродукт спеціально для тих, кому потрібно заощадити час і впровадити те, що вже багато разів спрацювало.
Моя пропозиція складається з шаблонів листів, які ви дуже швидко наповнюєте вашим змістом і вбудовуєте в ваші продажі.
А також - супровідним відео з коментарями та поясненнями.
Ви отримаєте промоушен з листів, таких же за структурою і наповненню, за допомогою яких я сам проводжу запуски і роблю воронки в моєму проекті.

Як використовувати ці матеріали:
  1. якщо у вас є передплатна база - для продажів вашого інфопродукту цій аудиторії.
  2. Якщо у вас поки немає бази - ви можете використовувати їх в якості основи для вашої автоворонкі продажів
  3. деякі з них можна використовувати для постів в соціальних мережах
Я зробив даний міні-курс максимально практичним. Тільки те, що реально потрібно.

дана технологія передбачає два рівні взаємодії:
  • на першому ми виявляємо інтерес через пропозицію корисного безкоштовного контенту і добиваємося кліка
  • на другому рівні Ми продаємо релевантний платний продукт тим, хто виявив інтерес до даної теми
Ці листи-торкання ви можете використовувати для продажу ваших інфопродуктів по базі передплатників, а також - в якості основи для нової аудиторії.
Універсальний конструктор торкань для вашого проекту.

Що конкретно ви отримаєте:
  • шаблони 12 листів
  • відео з поясненнями-29 хвилин
  • додатково комплект картинок за технологією Тодда Брауна
листи універсальні, їх можна застосовувати в будь-якій темі. Природно, адаптувавши під вашу ситуацію.

Продажник:
https://privatelink.de/?https://dzverev.ru/mini-kurs-promoclick

Угорі