Що нового?

Набір учасників Секрет успішних відносин (Світлана Зере)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 854 ГРН
Учасників: 0 з 4
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 222.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
цей вебінар я створила для жінок, які, відчуваючи труднощі в житті, продовжують упиратися і тягнути весь світ на своїх плечах.
Жінок, які одного разу вирішили, що "я – сама" і... забули, що мають здатність досягти чого завгодно одним... бажанням або проханням.
бігають, як білка в колесі, не розуміючи, що дико ускладнюють собі життя і тим самим віднімають
  • У свого чоловіка-функцію піклуватися про свою дамі серце і проявити себе
  • у дітей-можливість рости в правильній рольової моделі, в якій панує любов, повага, а слабке врівноважується сильним
  • у власних відносин з чоловіком – перспективу розвиватися в глибину і нарощувати якість
    насправді існує кілька типів чоловіків. І з кожним взаємодія має бути абсолютно особливим. А у звичайнісінької прохання є зворотний бік – подяку. Про яку більшість дівчат або забувають, або теж не знають, як дієво віддячити чоловіка. Не втративши власної гідності, а, навпаки, зміцнивши свою репутацію.

Я запрошую всіх вас на вебінар "Секрет успішних відносин", на якому я не буду розповідати, де шукати ідеального чоловіка, не буду роздавати явки і паролі, імена і посади. Я навчу вас з будь-яких відносин зробити картинку.

Ми глибоко розберемося:
    1. в законах природи і енергетики, за якими будуються відносини між чоловіком і жінкою.
    2. про те, хто нам потрібен
    3. дізнаємося про велику таємницю, яка лежить в основі енергообміну чоловіка і жінки.
    4. З'ясуємо, чому" не просити " шкідливо для жіночого здоров'я?
    5. Як правильно просити і дякувати чоловіка.
    6. і зробимо медитацію на прийняття любові, турботи і уваги чоловіка.
    ми торкнемося такі важливі теми як:
    • ідеал чоловіка. Що це і для кого?
    • де знайти ідеального чоловіка?
    • Чому мій чоловік не ідеальний?
    • Як отримати від чоловіка все і навіть більше?
    • Як зрозуміти, що я хочу від нього насправді?
    • чого хоче мій ідеальний чоловік?
    • Як я втрачаю енергію і чому це важливо знати?
    я дуже люблю цей вебінар, тому що у нього є один дуже приємний побічний ефект. У теплому жіночому онлайн колі ми часто знаходимо відповіді на питання, які нам здавалися тупиковими.

https://privatelink.de/?https://zere.by/product/otnosheniya/

Угорі