втомилися боротися з аквареллю?
Не розумієте як зробити так, щоб не розповзалося?
Хочете малювати знаючи, що все піде як задумано?
Тоді цей гайд те, що вам потрібно! Тут велику увагу ми приділимо консистенції фарби і вологості паперу.
дізнаємось:
Його можна роздрукувати і користуватися, як пам'яткою, коли ви творите красу. Це дуже зручно.
Все, що я розповім вам в Гайді, це мій особистий досвід, мої напрацювання. Я користуюся цим кожен раз, коли малюю!
Що тут знайдете?
1 з чого почати:
Відповідні матеріали і, як починати творити
2 консистенція замісу фарб. Особливості
Найважливіше в техніці по-мокрому, це консистенція фарби. Як знайти баланс між вологістю паперу і вологості кисті? На що це впливає? Дізнаєтеся на що звернути увагу.
3 що робити якщо не виходить:
Спостерігаючи роботи студентів Я бачу з якими труднощами вони стикаються. Є 2 типи складнощів в роботі по мокрому папері, і я розповім як їх усунути. Дотримуючись цих правил, ви зможете впоратися з цією норовливої технікою.
Альохіна Юлія
Повернулася до живопису через 15 років.
Вища художньо-Педагогічна освіта допомагає робити уроки доступними, цікавими і зрозумілими.
Уроки Юлії відвідали понад 1600 осіб.
Роботи знаходяться в приватних колекціях.
Впевнена, що малювати може навчиться кожен, потрібно лише вивчити правила.Разом ми зможемо підкорити море!
Не розумієте як зробити так, щоб не розповзалося?
Хочете малювати знаючи, що все піде як задумано?
Тоді цей гайд те, що вам потрібно! Тут велику увагу ми приділимо консистенції фарби і вологості паперу.
дізнаємось:
- Що робити якщо все розпливається в кашу.
- Як зробити роботу мальовничою, якщо виходить сухо.
- Як провести темну смугу поруч зі світлою так, щоб не розповзлося.
Його можна роздрукувати і користуватися, як пам'яткою, коли ви творите красу. Це дуже зручно.
Все, що я розповім вам в Гайді, це мій особистий досвід, мої напрацювання. Я користуюся цим кожен раз, коли малюю!
Що тут знайдете?
1 з чого почати:
Відповідні матеріали і, як починати творити
2 консистенція замісу фарб. Особливості
Найважливіше в техніці по-мокрому, це консистенція фарби. Як знайти баланс між вологістю паперу і вологості кисті? На що це впливає? Дізнаєтеся на що звернути увагу.
3 що робити якщо не виходить:
Спостерігаючи роботи студентів Я бачу з якими труднощами вони стикаються. Є 2 типи складнощів в роботі по мокрому папері, і я розповім як їх усунути. Дотримуючись цих правил, ви зможете впоратися з цією норовливої технікою.
Альохіна Юлія
Повернулася до живопису через 15 років.
Вища художньо-Педагогічна освіта допомагає робити уроки доступними, цікавими і зрозумілими.
Уроки Юлії відвідали понад 1600 осіб.
Роботи знаходяться в приватних колекціях.
Впевнена, що малювати може навчиться кожен, потрібно лише вивчити правила.Разом ми зможемо підкорити море!
https://privatelink.de/?https://kurs.alehinaart.ru/guide