Що нового?

Придбаний Секрети аналізу від Марії (Марія Гнатовська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1838 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 54.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Опис:
"Ваша консультація-це моя інструкція на життя" нещодавно мені прийшло повідомлення від клієнта.

Чи Думала я 6 років тому, що зможу читати людей як відкриту книгу і допомагати іншим знаходити відповіді на їхні запитання через розуміння і прийняття себе?

Ні!Я пам'ятаю, як писала свою першу консультацію, зараз навіть смішно згадувати. Робила її письмово, так мені було легше сконцентруватися.

Піднімала всі конспекти, перепитувала вчителя, від хвилювання я навіть попросила перевірити мій аналіз, щоб бути впевненою в своїх рекомендаціях (надмірні ресурси дають про себе знати?)

Зараз, згадуючи той час, я розумію, чого мені не вистачало - і це не нової теорії або фішки, а практичних прикладів від Учителя!

Саме, щоб мені показали як робить вчитель аналіз Від і до, показуючи цікаві моменти, або як він поєднує різні техніки. Це як заглянути в майстерню до художника, чи не так?

Я бачу це актуально багатьом, тому вперше!, я вирішила зробити практичний вебінар"секрети аналізу від Марії".

що буде на вебінарі?:

- Ви побачите, як я аналізую карту народження, крок за кроком, застосовуючи вкорінення, фази ци, постолпное читання, пастки та інші методи аналізу.

- Як завжди буде тільки 100% практики, розберемо 2 приклади на" живих " картах:
  • жінка звернулася із запитом" познайомилася з чоловіком, зустрічаємося недавно. Мені він подобається, спокійний.Як знайти до нього підхід, який він, що йому цікаво? Ми з точки зору бацзи підходимо один одному? "

• запит від чоловіка " втомився, депресія, туга, печаль, на роботі постійно нервування. Може я вибрав не ту сферу? Як поліпшити свій емоційний стан, як вирішити питання з роботою?"

для кого даний вебінар?
1. Ви пройшли вже кілька курсів, але пазл все одно не сходиться ?

2. Немає розуміння, як правильно аналізувати карту народження. З чого почати і як дійти до кінця?

3. Хочете на практиці побачити, як це роблю я і отримати в свою скарбничку 2 життєвих прикладу?

4. Вам просто цікаво, і ви любите бацзи, як і я.
Дата: вересень 2020
Формат: відео + методичка
https://privatelink.de/?https://vk.com/market-174642285?w=product-174642285_3704800

Угорі