Побачення — це дуже важлива частина в житті жінки, яка сьогодні вибирає партнера для спільної гармонійного життя. Дуже багато жінок допускають помилки на першому побаченні, які призводять до того, що не настає передбачуване друге побачення.
"Які помилки я допустила? Начебто все було гладко " - запитує себе жінка, починаючи накручувати собі непотрібні неврози. Чоловік, на жаль, не скаже вам, що ви зробили не так, у нього просто не виникне прагнення побачитися вас знову.
Перше побачення це досить грамотний процес, якщо ви хочете, щоб воно перейшло в друге, третє побачення і в подальшому в серйозні відносини.
Це семінар онлайн про початок відносин з чоловіком, про те, як жінці не втратити себе, бути природною собою, як цінувати себе і чоловіка. На цьому семінарі онлайн ми розберемо помилки, які жінки роблять на першому побаченні (особливо це відбувається коли чоловік дуже подобається), як здають свої кордони і як перегинають палицю. Ці знання дадуть вам розуміння, що хоче від вас чоловік і чого він насправді чекає від вас на першому побаченні і в подальших відносинах.
Багато жінок хочуть бути поруч з досить успішним чоловіком, я розповім вам, яку жінку хочуть успішні чоловіки, від якої жінки вони без розуму і готові одружитися саме на такій жінці.
Як жінці бути завжди на висоті поруч з чоловіком? Будемо обговорювати початок зближення, перший поцілунок і перший секс. Всі жінки хочуть отримувати щедрі подарунки від чоловіка. Яким жінкам чоловіки дарують подарунки і що для цього потрібно робити, я поділюся з вами власним досвідом.
Де знайомитися з чоловіками, а цим питанням теж потрібно займатися, а не сидіти і не чекати коли принц прискаче на білому коні.
Якщо ви в пошуку і вибираєте партнера для життя, якщо ви на початку відносин з чоловіком і якщо ви заміжня і Вам цікаво як чоловік влаштований, то цей семінар онлайн для вас.
Буде цікаво!
відео записано з вебінару (якість середня).
Тривалість 1ч. 52 хв.
дозвіл відео 854 x 480px.
https://privatelink.de/?https://lifechance.ru/video/vebinary/sekrety-moih-svidanij/