Що нового?

Придбаний Секрети практики йоги (Ніна Веркойен)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2188 ГРН
Учасників: 0 з 60
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 37.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
аудіо-курс "секрети практики йоги"
Аудіо-курс з 20 уроків: унікальна інформація та авторські напрацювання

У цьому курсі я постаралася поділитися з вами найважливішою на мій погляд інформацією про йогу. Я виключила з курсу базову інформацію, стандартну теорію про йоги - Я не буду тут розповідати про значення слова" йога", про властивості семи чакр, про позитивний ефект фізичних вправ і всім іншим, що ви легко можете знайти в пошуковику Інтернету і напевно чули вже не раз. І поділилася тільки своїми особистими інсайтами в практику йоги.

Також, в наше століття, століття короткого уваги і відсутності часу, замість того, щоб говорити одне і теж різними словами, я постаралася викласти суть предмета максимально швидко, коротко, чітко, лаконічно і ефективно, видаючи тільки найважливіше і потрібне - вичавку предмета в уже структурованому вигляді - весь курс тривалістю 3 години 20 хвилин не займе у вас довше часу, ніж зайняв би стандартний майстер-клас з йоги.

Я сподіваюся, ця авторська інформація-мої особисті секрети практики йоги-допоможуть вам зрозуміти йогу краще і переведуть ваше розуміння практики на більш високий рівень.

Зміст аудіо-курсу:
Урок 1. Як і чому асани йоги впливають на роботу розуму. Як досягається стан потоку і безмисла в практиці, як його використовувати. Для чого потрібна перерва в практиці і перерва між практикою різних напрямків і стилів йоги
Урок 2. Замкнуті асани як спосіб набору енергії
Урок 3. П'єзо-електричний і флексо-електричний ефект
тіла в асанах
Урок 4. Секрети прогинів
Урок 5. Робота з увагою в асанах
Урок 6. Периферія тіла в Асані і її важливість для практики
Урок 7. Як вибрати найкращий час для практики
Урок 8. Чому важливо не переривати заняття, почавши його. З якого боку приступати до виконання асан.
Урок 9. Робота очей в асанах. Досягнення зміненого стану свідомості роботою очей в асанах.
Урок 10. Змінені стани свідомості після практики-їх роль, необхідність, значення і небезпеки.
Урок 11. Секрети Шавасани
Урок 12. Симетричність енергетичної наповненості в асанах
Урок 13. Що таке енергетично-коректна практика асан і як її досягти. Замикання мови під час практики.
Урок 14. Про захист себе за допомогою енергетичних практик-чому це не працює і що потрібно робити
Урок 15. Техніка дихання для досягнення потрібного стану свідомості
Урок 16. Типи дихання під час практики - який з них краще для кого і чому
Урок 17. Стан "дихання без дихання"
Урок 18. Дихання як індикатор коректності енергетичної роботи в Асані
Урок 19. Вплив пранаями на енергетику - особливості самостійної та групової практики пранаями
Урок 20. Медитація-що це таке і як досягти стану медитації

Продажник:

https://privatelink.de/?https://ninaverkoeyen.ru/yogasecrets

Угорі