Що нового?

Придбаний Секрети прихованого гіпнотичного впливу (ігор Ледоховський)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 19810 ГРН
Учасників: 0 з 298
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 69.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Автор: ігор Ледоховський
Тип: аудіокурс, 5 годин + комплект гіпнокарт
переклад на російську : аудіо + конспект

Секрети прихованого гіпнотичного впливу
-
... це ключі до того, щоб переконати будь-яку людину сказати " так!"майже на кожну приховану, пряму і навіть на обурливу пропозицію!
Чи хочете ви нарешті дізнатися секрети впливових людей (здатних з легкістю умовити будь-якого виконати будь-яке прохання), відомі протягом 2400 років?

секрети про застосування сили прихованого, приголомшливо простого і вкрай ефективного секрету гіпнотичного впливу?
Значить, ви читаєте найцікавішу веб-сторінку у Вашому житті!
Я відкрию секрет того, як змусити будь-яку людину виконати ваше прохання. Це маловідомі прийоми впливових людей навчать вас, як опинитися переможцем в будь-якій ситуації.
Я розкрию вам найпотужнішу приховану формулу гіпнотичного впливу в світі!
Цю формулу розробив я сам, Ігор Ледоховський. Мене часто називають одним з найдосвідченіших і кваліфікованих фахівців з гіпнозу.
Ця формула багаторазово посилить ваші можливості прихованого впливу. Навколишні будуть вести себе так, як потрібно вам, навіть не усвідомлюючи, що ви приховано керуєте їх реакцією. Вони з готовністю приймуть ваші навіювання! Все, що вам потрібно зробити-прослухати аудіокурс і застосувати гіпнокарти!

що ви дізнаєтеся в цьому курсі:
  • ключовий принцип впливу
  • найпростіше і ясне пояснення того, що таке вплив
  • Як феноменально швидко оволодіти майстерністю неусвідомленого впливу
  • Як поліпшити всі сторони свого життя, домігшись " так!"від інших людей
  • після цього курсу ваше життя буде поліпшуватися. Ви почнете "магічно" притягувати потрібних людей і ситуації. Ви будете виглядати і відчувати себе краще. Ваш позитивний вигляд притягне все позитивне, що ви хотіли у своєму житті. Покращиться здоров'я ... взаємини ... гроші природним чином потечуть у вашу сторону.
  • ви зрозумієте, як переконати самого впертого співрозмовника погодитися з вашими доводами, навіть якщо спочатку він не хотів цього робити!
  • Секрет полягає в тому, щоб почути кожен раз "так". (Це прихований психологічний прийом, який, уникаючи свідомість, проникає в розум людини, щоб він виконав всі ваші прохання!)
  • ви зрозумієте, чому розвиток " так " в своїх думках - це найважливіша умова... якщо... ви хочете впливати на інших по максимуму!
  • виконання простих і легких вправи допоможе розвинути вашу здатність впливати на інших людей. Виконуючи ці вправи кожен день, ви в одну мить побачите, як люди починають вас слухати. Навіть страшно, як швидко ці прийоми працюють!
  • гіпнотичні принципи, написані на гіпнокартах, допоможуть вам контролювати будь-яку ситуацію. Я покажу вам, як змішувати і поєднувати ці прийоми, щоб зачепити за живі кнопки іншої людини.
https://privatelink.de/?https://hypnosistrainingacademy.com/the-yes-decks/

Угорі