Що нового?

Придбаний Секрети продає листування (Олександра Гурєєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 73 ГРН
Учасників: 1 з 11
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 6.9 ГРН
9%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
у вас все ще мало клієнтів?

Я знаю, як збільшити потік клієнтів у ваш проект без бюджету.

Ефективні техніки переговорів з клієнтами дозволяють в рази збільшити

кількість клієнтів без вкладень в рекламу.

скажіть чесно, вам це знайомо?

Ви вже давно ведете свій профіль в Instagram, придумуєте нові способи розважити аудиторію, шукаєте популярні теми, оформляєте фотографії ..., А клієнтів все одно мало. Або приходять ті, хто нескінченно задає питання, а потім пропадає.

Що робити незрозуміло. Як збільшити прибуток?

Ви не вірите, що ваша послуга (продукт) не потрібна, просто щось йде не так. Або ви залучаєте не тих...

Не має значення, чим ви займаєтеся, але якщо ви прикладаєте зусилля, просуваєте свій профіль, а клієнтів все одно мало чи ні зовсім – Ви використовуєте НЕ ті методи. Іншими словами, всі ваші зусилля спрямовані на тих,хто готовий віддати вам гроші.

ФАКТ: 2 мільйони бізнесів рекламуються в Instagram щомісяця.

Так, 2 мільйони!

І це навіть не моя статистика, це дослідження Sproutsocial.

Причому в цю цифру входять лише ті, хто користується офіційною рекламою. А скільки ще оплачують рекламу у блогерів? А скільки користуються безкоштовними методами?

На вашу цільову аудиторію, ваших потенційних клієнтів щодня обрушується шквал рекламних повідомлень і спроб звернути на себе їх увагу. Вони перевантажені інформацією.

Буде дуже прикро, якщо ви витратите божевільну кількість часу, щоб придумати класне пропозицію, вибудувати всі процеси, а потім....так і залишитися з жменькою клієнтів.

У цьому немає вашої провини. Це зустрічається часто-густо.

Але, що ж робити, якщо ви (і це цілком логічно), хочете, щоб більше людей ставали вашими клієнтами?

Чи існує система або "хитрість", яка допоможе отримувати більше клієнтів при тих же зусиллях і без додаткових витрат?

Існує, і саме про це я зараз розповім...

сайт продажу:
https://privatelink.de/?https://lp.gureeva.tv/dialog?0286204b

Угорі