Будемо говорити:
Про скетчинг аквареллю і маркерами і як швидко його освоїти
Розповім, чому саме маркери і акварель ідеальні для скетчінгу, і чим вони відрізняються від інших матеріалів
Розкрию секрети маркерної та акварельної технік, з якими труднощами стикаються новачки при освоєнні маркерів, і чим підступна акварель
Поділюся своїм досвідом швидких замальовок" на ходу " в подорожах, на прогулянках і на зустрічах в кафе
Розповім, що потрібно робити, щоб створювати власні шедеври, навіть якщо вважаєте, що у вас немає таланту
Поділюся, як отримувати задоволення і швидкий результат від сучасних матеріалів для творчості
інтенсив буде Вам цікавий, якщо ви:
- мрієте малювати з дитинства, але родичі або оточення вселили, що малювання це несерйозно,
- знову згадали про свої бажання і у вас "дійшли руки" до кистей і фарб,
- починали малювати, але щось пішло не так, виникли якісь складнощі і кинули, а бажання продовжити малювати залишилося,
- мрієте створювати щось прекрасне своїми руками і відчувати бажання самовиражатися творчо,
- вам цікаво вивчати себе через призму творчості,
що буде на інтенсиві?
У перший день-ви познайомитеся з найпростішими техніками швидких замальовок і пройдете проста вправа, яке допоможе "набити руку" і відразу ж спробувати техніку швидких замальовок.
Ця вправа підійде навіть тим, у кого немає під рукою фарб, маркерів та інших художніх матеріалів.
У другий день-ви дізнаєтеся один із секретів крутого скетчу для новачків, освоїте прості техніки аквареллю, спробуєте цей матеріал в дії, потренуєте руку і намалюєте простий скетч.
У третій день - ви дізнаєтеся базові техніки малювання спиртовими маркерами, спробуєте ними малювати і зрозумієте, як зробити розтяжку з одного кольору в інший незалежно від того, які саме кольори ви використовуєте.
Ведуча інтенсиву:
Аліна Міллер
Скетчер, Ілюстратор, педагог додаткової освіти
Малюю з 2004 року, з них 17 років аквареллю і 5 років спиртовими маркерами. Мої роботи-це ілюстрації на різні теми, але найбільше я люблю архітектуру і скетчі в подорожах.
Творець закритого "клубу скетчерів" і автор курсів у маркерній, акварельній та олівцевій техніці.
Більше 1000 чоловік пройшли мої курси і залишилися задоволеними.
Запрошую на інтенсив всіх, хто любить малювати або хто вперше хоче спробувати.
Я допомагаю освоїти техніки скетчінга і вчу малювати аквареллю і маркерами самостійно без покрокових уроків і майстер-класів. Я проведу вас від сьогоднішнього стану "Я не знаю чим і на чому малювати" до "малюю все, що бачу" на одному зі своїх курсів скетчінгу. Мої курси розраховані на 1 місяць.
Всього один місяць роботи над собою і своєю технікою, щоб відчути свободу творчості!
Про курси ми ще поговоримо на інтенсиві, тому що мені є, що вам розповісти!
https://privatelink.de/?https://sketchprosto.ru/intensiv