AI Video Creation
Автор: Scotty Art
Перекладач: Квітка
Обсяг матеріалу: 6,3 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2025
Приклад перекладу
Дата готовності - 30.06.2025
English
[Creator Secrets] AI Video Creation (Scotty Art)
Створюйте за допомогою штучного інтелекту. Монетизуйте краще. Перетворюйте свій вміст на прибуток, навіть якщо у вас невеликі канали.
Дивіться відео вище
Зараз річний план становить лише 19 доларів на місяць! (Знижка 60%)
Приєднуйтесь прямо зараз, щоб зафіксувати низьку ціну (ціна скоро підвищиться)
Це Нова спільнота, і вона швидко зростає! Я буду додавати в нього більше ресурсів у міру просування.
З цієї причини вступний внесок дуже низький, однак він буде збільшуватися в міру розвитку спільноти. Зараз це найдешевший спосіб приєднатися до нас.
Всередині ви отримаєте наступне:
Соціальні мережі можуть стати подорожжю поодинці. Приєднуйтесь до цієї спільноти, і давайте разом пройдемо цю подорож!
47 $
Автор: Scotty Art
Перекладач: Квітка
Обсяг матеріалу: 6,3 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2025
Приклад перекладу
Дата готовності - 30.06.2025
English
[Creator Secrets] AI Video Creation (Scotty Art)
Створюйте за допомогою штучного інтелекту. Монетизуйте краще. Перетворюйте свій вміст на прибуток, навіть якщо у вас невеликі канали.
Дивіться відео вище
Зараз річний план становить лише 19 доларів на місяць! (Знижка 60%)
Приєднуйтесь прямо зараз, щоб зафіксувати низьку ціну (ціна скоро підвищиться)
Це Нова спільнота, і вона швидко зростає! Я буду додавати в нього більше ресурсів у міру просування.
З цієї причини вступний внесок дуже низький, однак він буде збільшуватися в міру розвитку спільноти. Зараз це найдешевший спосіб приєднатися до нас.
Всередині ви отримаєте наступне:
- Найкращі підказки, інструменти, Робочі процеси та все, що потрібно для створення вмісту за допомогою штучного інтелекту.
- Секретні системи та стратегії монетизації для отримання величезних доходів.
- Автоматизуйте свій вміст на декількох платформах, щоб отримати мільйони додаткових переглядів без додаткової роботи.
- Ексклюзивний список нішевих сервісів TikTok, Instagram та YouTube.
- Щотижневі запитання та відповіді в прямому ефірі-задавайте питання та проводьте групові дискусії.
- Партнерська програма виплачує 40% комісійних довічно кожному, кого ви посилаєте на співтовариство.
Соціальні мережі можуть стати подорожжю поодинці. Приєднуйтесь до цієї спільноти, і давайте разом пройдемо цю подорож!
47 $
https://www.skool.com/creator-secrets-4381/about