Що нового?

Придбаний Секрети Upwork 2.0 (Райлі Беннетт) українською

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10000 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 416 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
Upwork Secrets 2.0
Автор: Riley Bennett
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 2 GB
Мова: Переклад з англійської на українську
Рік випуску: 2025
Приклад перекладу

Дата готовності - 30.05.2025

Upwork Secrets 2.0 (Riley Bennett)

Upwork Secrets 2.0
Секретний метод роботи з клієнтами, який я розробив, щоб миттєво виділитися з натовпу і отримувати постійних клієнтів, які просять найняти мене на автопілоті вже 5 років, одночасно збільшуючи дохід мого агентства до 50 тисяч доларів на місяць за допомогою Upwork.

Переважна більшість фрілансерів у Upwork роблять це або наполовину, або зовсім НЕПРАВИЛЬНО. Протягом останніх кількох років я наполегливо працював над Upwork, вивчаючи тонкощі, поки не досяг рівня від 0 доларів, зароблених на платформі, до понад 100 000 доларів, зароблених на платформі, найвищого значка № 1 Plus, 100% балів за успішну роботу та одного з найбільш високооплачуваних співробітників Amazon. експерти з усіх питань Upwork.

Мій досвід продажів та маркетингу дозволив мені швидко освоїти систему та зрозуміти, що працює, а що ні. Вся справа в тому, щоб відрізнятися від десятків інших кандидатів!

На цьому курсі я навчу вас усьому, що Вам слід зробити, щоб відразу виділитися та закрити більше вакансій.

• Відео з профілю
  • Рекомендація
  • Приклади з практики
  • Як стати привабливою особистістю
  • Як надсилати текстові повідомлення, як звичайна людина
  • Перестаньте бути настирливим!
  • Поводьтеся так, ніби ви їм потрібні, а не навпаки
  • Персоналізуйте кожну заявку на роботу! (не витрачаючи при цьому занадто багато часу)
  • Набагато більше зближуючись з потенційним клієнтом

Щоб полегшити ситуацію, існує гарантія повернення грошей: пройдіть курс, і якщо ви відчуваєте, що це не принесе вам принаймні 1000 доларів, просто дайте мені знати, щоб я повернув вам гроші в повному обсязі протягом 60 днів.

https://rileybennett.thrivecart.com/upwork/

Угорі