Що нового?

Придбаний Секрети Upwork 2.0 (Райлі Беннетт) українською

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10000 ГРН
Учасників: 2 з 25
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 416 ГРН
4%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
Upwork Secrets 2.0
Автор: Riley Bennett
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 2 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2025
Приклад перекладу

Дата готовності - 31.05.2025

Upwork Secrets 2.0 (Riley Bennett)

Upwork Secrets 2.0
Секретний метод роботи з клієнтами, який я розробив, щоб миттєво виділитися з натовпу і отримувати постійних клієнтів, які просять найняти мене на автопілоті вже 5 років, одночасно збільшуючи дохід мого агентства до 50 тисяч доларів на місяць за допомогою Upwork.

Переважна більшість фрілансерів у Upwork роблять це або наполовину, або зовсім НЕПРАВИЛЬНО. Протягом останніх кількох років я наполегливо працював над Upwork, вивчаючи тонкощі, поки не досяг рівня від 0 доларів, зароблених на платформі, до понад 100 000 доларів, зароблених на платформі, найвищого значка № 1 Plus, 100% балів за успішну роботу та одного з найбільш високооплачуваних співробітників Amazon. експерти з усіх питань Upwork.

Мій досвід продажів та маркетингу дозволив мені швидко освоїти систему та зрозуміти, що працює, а що ні. Вся справа в тому, щоб відрізнятися від десятків інших кандидатів!

На цьому курсі я навчу вас усьому, що Вам слід зробити, щоб відразу виділитися та закрити більше вакансій.

• Відео з профілю
  • Рекомендація
  • Приклади з практики
  • Як стати привабливою особистістю
  • Як надсилати текстові повідомлення, як звичайна людина
  • Перестаньте бути настирливим!
  • Поводьтеся так, ніби ви їм потрібні, а не навпаки
  • Персоналізуйте кожну заявку на роботу! (не витрачаючи при цьому занадто багато часу)
  • Набагато більше зближуючись з потенційним клієнтом
Щоб полегшити ситуацію, існує гарантія повернення грошей: пройдіть курс, і якщо ви відчуваєте, що це не принесе вам принаймні 1000 доларів, просто дайте мені знати, щоб я повернув вам гроші в повному обсязі протягом 60 днів.

https://rileybennett.thrivecart.com/upwork/

Останнє редагування:

Квітка

Модератор
Команда форуму
Добрий день Квітка, скажіть, будь ласка, чи можу я оплатити безпосередньо на картку, щоб не купувати монети. Дуже дякую.
Добрий день.. можна безпосередньо на картку. просто це довго буде. Коли відкрию реквізити напишіть будь ласка

Добрий день.. можна безпосередньо на картку. просто це довго буде. Коли відкрию реквізити напишіть будь ласка
Скажіть, будь ласка, а якщо я буду оплачувати монетами, то я зможу відразу отримати цей курс, або ми чекаємо, поки збереться потрібна кількість людей?

Квітка

Модератор
Команда форуму
Скажіть, будь ласка, а якщо я буду оплачувати монетами, то я зможу відразу отримати цей курс, або ми чекаємо, поки збереться потрібна кількість людей?
я сьогодні викладу матеріал. доступ тим, хто оплатив відразу

Угорі