Що нового?

Набір учасників Секрети харчування: скорегувати вагу, поліпшити метаболізм. Тариф Глядач (Ольга Окулова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 585 ГРН
Учасників: 0 з 34
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 17.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
чому це важливо?
Надмірна вага, як і недолік маси тіла, пов'язані зі збоєм роботи нашого організму. Коли внутрішні органи погано функціонують, багато корисних речовин перестають засвоюватися і порушується метаболізм. Згодом це призводить до хронічних захворювань. Захиститися від них, відмовившись від" поганої "їжі і вживаючи виключно розрекламовані" диво-продукти", не можна.
Живіт-наш другий мозок, в ньому знаходиться понад мільйон нейронів. Для профілактики розвитку хвороб і корекції ваги необхідно розуміти, як різні поживні речовини і рідини взаємодіють між собою і який вплив роблять на функціонування всієї системи нашого організму.

Буде корисно:
Для зниження і набору ваги. Головне-грамотно підібраний раціон. Якщо організму не вистачатиме важливих елементів, постраждає здоров'я.
Мамам і татам, які піклуються про здоров'я своїх дітей.
Небайдужим до свого здоров'я. Процеси метаболізму сповільнюються з віком, але їх можна прискорити за допомогою правильного харчування і самомасажу.
Спортсменам і фізично активним людям. Їжа відіграє ключову роль як для росту м'язів, так і для збільшення витривалості, харчування має змінюватися в залежності від мети.
Тренерам і масажистам. Вивчення впливу їжі на роботу організму допоможе швидше відновлювати спортсменів.
Практикуючим лікарям. Погляд на роботу внутрішніх органів з нового боку, дасть можливість комплексно підходити до вирішення проблем здоров'я пацієнтів.
Косметолог. Стан шкіри залежить від харчування.

концепція філософії здорового харчування
Вода в організмі: внутрішньоклітинна, позаклітинна, міжклітинна. Способи її регулювання
Розрідження і загущення крові
Защелачивание і закислення організму за допомогою їжі
Методика стимуляції систем крово-і лімфообігу
Зміцнення м'язового корсету і способи регулювання жирових відкладень
Целюліт: як прибрати застарілий жир
Нормалізація роботи і відновлення функцій внутрішніх органів
Психосоматика деяких захворювань
Небезпеки" корисної " їжі
Проблеми травлення: симптоми, причини, рішення
Рекомендації фахівця по нормалізації апетиту
Самомасаж живота і внутрішніх органів за системою Огулова

https://privatelink.de/?https://ogulova.online/pitanie_intensiv?utm_source=glavzdrav&utm_medium=sender#TARIFPITANIE

Угорі