Автор: Сергій Гусєв
Тривалість: 05: 44: 29
Формат: HD
Мова: Російська
Привіт! Мене звуть Сергій Гусєв. Я радий представити Вашій увазі свій відео урок"секрети живопису портрета". В даному уроці я показую, як написати портрет маслом на полотні. Тривалість уроку становить більше 5,5 годин - за цей час я даю самі докладні пояснення по живопису, малюнку, констукції і анатомії голови, я детально пояснюю, як починати роботу, як зробити підготовчий малюнок, як виконати подмалевок і перейти до прописки і завершення найменших деталей особи і одягу.
Я говорю про те, які матеріали використовую, як змішувати фарби, пояснюю базові і фундаментальні правила живопису і малюнка. Я розповідаю про те, що таке джерело світла, як він впливає на обсяг, створюючи світла, тіні, відблиски і рефлекси. Величезна увага в цьому уроці присвячено роботі над деталями особи - очима, носом, губами, всі пояснення супроводжуються фотографіями гіпсових посібників, прикладами робіт старих майстрів і іншими коментарями.
Даний відео урок підійде як самим початківцям художникам, які тільки відкривають для себе основи портретного живопису, так і більш досвідченим живописцям, які хочуть отримати нові навички і поліпшити свою майстерність.
Кожен, хто подивиться цей урок, знайде всю необхідну інформацію, яка спрямована на те, щоб допомогти тим, хто хоче оволодіти професійними навичками портретиста, не маючи можливості відвідувати художеставенную школу або оплачувати дорогі приватні уроки .
Для вашої зручності урок розділений на кілька частин: малюнок, Подмалевок, Прописка (3 стадії). Кожна з цих частин - це необхідний етап на шляху до створення закінченого твору мистецтва.
Завантажте відео урок" секрети живопису портрета " і відкрийте в собі навички професійного художника-портретиста. Спасибі і творчих успіхів!
Продажник:
http://gusev-sergey.com/secrets.html
Останнє редагування модератором: