Що нового?

Придбаний Секретні фішки від майстра Рейки (Ольга Ніколаєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 390 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 29 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Секретні фішки від майстра Рейки! (1)
Універсальні прийоми!
Автор: Миколаєва Ольга
Вітаю!
Мене звуть Миколаєва Ольга, я Майстер рейки з 1996 року, практикую рейки з 1993.
Досвід роботи величезний.
На сьогоднішній день я проводжу семінари першого і другого ступеня. Іноді, в особливо цікавих випадках, проводжу сеанси рейки.
Досвід величезний, різноманітні знання і свій особистий досвід, свої "фішки" практики рейки, які я досить рідко повідомляла на семінарах.
Зараз я вирішила провести цикл вебінарів, де я розповім і поясню, як і чому працюють "мої фішки" і всі бажаючі можуть ними користуватися як для самого себе, так і для роботи зі своїми клієнтами!
Я також знаю, що в практиці рейки відбуваються такі моменти, які я визначаю, як "застій енергії, анабіоз головного мозку, стан найгострішого невіри в рейки"
Це відбувається тоді, коли нічого не відбувається, все робота застигає, процес не йде.
Саме в такі моменти велика маса практиків перестало діяти і впало в невіру.
При цьому відбувається втрата часу, вигоди і можливих змін.
Ці фішки дозволять майже миттєво змінити застійну ситуацію!
Перша зустріч цього циклу присвячена універсальним способам.
Коли їх найкраще застосувати?
Універсальність: застосування цих фішок зручно як для самого себе, так і при роботі з іншою людиною.
Найголовніше завдання, яке вони вирішують — це майже миттєве підвищення енергетичного потенціалу, а це супер важливо для успішного просування до мети .
Три універсальних способу!
Перший спосіб: я сам собі режисер
Я створив хвороба (проблему, стан, страх т. д.), я можу і розсоздать!
Використовується вербалізація мети і особлива схема накладення рук.
Другий спосіб: енергія + свідомість.
Налаштування і з'єднання двох центрів (умовне позначення для ясності і легкості використання).
Ефективно при яскраво вираженому застої процесу практики, коли явний результат не виникає.
Потрібен деякий час і УВАГА Для отримання чутливості і, як наслідок, результату.
Третій спосіб: я очищаюся!
Поєднання енергетичної практики та уяви!
Дозволяє дуже швидко позбавити себе або клієнта від отруєння, ментального або фізичного.
Дуже підходить в гострий період будь-якого захворювання. Підходить для онкохворих після проходження хіміотерапії.
Всі ці фішки прості у використанні, але потрібно невеликий навик, бажання, увага!
Важливо! Пробудження чутливості і навіть чуттєвості в процесі роботи.
Умови для потенційних учасників цього курсу!
  • Наявність ступені рейки від першої до майстерні.
  • ви практикуєте рейки для себе і маєте хоча б незначний досвід роботи з іншими (лікування головного болю своїй сусідці!
  • ви хочете більше знати, вміти і використовувати отримані знання, а не складати їх на поличку!
Курс проходитиме у вебінарній формі, я зможу ясно і доступно пояснити як робити і чому працюють ці фішки витонченого і точкового впливу рейки!
Перша зустріч відбудеться 26 вересня о 19 годині!
https://privatelink.de/?http://shkolanewenergy.ru/magazin-shkoly/sekretnye-fishki-mastera-rejki/sekretnye-fishki-ot-master-rejki-1-universalnye-priemy/

Угорі