7-денний Марафон для жінок, які хочуть простих і швидких змін в кращу сторону. Ви отримаєте в руки інструмент, який вкладете в себе. Ці практики будуть працювати на Вас довгі роки і позбавлять від багатьох витрат.
виявляється, життя може розкритися з нового боку-повніше, яскравіше, рясніше.
- 7 днів унікальнихдаоських практик, і ви побачите на собі диво:
- відчуєте своє тіло, воно стає живим і комфортним, перестає бути джерелом болю і неприємностей
- ваші внутрішні органи дихають, очищаються, харчуються і... о диво, починають працювати як їм належить, і ви забуваєте, де вони знаходяться
- класно ж забути про щоденні прокладки і спокійно стрибати і бігати, не боячись маленьких жіночих неприємностей
- ви більше не падаєте без сил в кінці дня-вам раптом хочеться жити, любити, в вас говорить ваш маленький цікавий дитина
- відносини з вашою другою половинкою стають яскравішими, ближче, ви насолоджуєтеся один одним і собою
ефективність даної методики схвалюють навіть лікарі.
переконайтеся самі:
Наталія Акмалова, акушер-гінеколог, лікар вищої категорії, зав.акушерським відділенням перинатального центру м Єкатеринбург. Я в свої 56 років відчуваю себе краще, ніж коли мені було 35. Виглядаю теж набагато краще. Я була на всіх курсах Катерини. Курс складений так, що зручно і легко користуватися навіть непідготовленій людині. Це не фітнес. Йде робота з маленькими м'язами, які в звичайному житті ми навіть не відчуваємо, але вони сковують великі м'язи. Як тільки відкриваємо кровотік нормалізується гормональний фон. Гормони для жінки все, в будь-якому віці.
Через мене багато пройшло жінок. Я бачила, що сітки, підшиті м'язи, будь-яка пластика при опущенні органів таза дає тимчасовий ефект. А у Катерини дуже прості інструменти і результат набагато крутіше. Тільки роби.
Моя порада-хочете залишатися молодими і забути, хто такі лікарі - приходьте до Катерини і виконуйте її комплекс".