Що нового?

Придбаний Секс-Гігант (Михайло Рисак)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 83.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

набір на самий дикий онлайн-курс у всьому Рунеті!
Участь тільки для чоловіків!
Інструменти та практики, які ви не знайдете більше ніде. Голова засновника "Інституту сильної особистості" на відсікання.
Дата проведення - 25 березня (старт) - 15 травня (фініш)

Привіт, чоловіче!
Якщо ти знаходишся в цій групі, читаєш цей пост, то знай - з імовірністю 95% це не випадковість.

Пару тижнів тому, в рамках проекту "Інститут сильної особистості" я анонсував цикл статей з розвитку сексуального потенціалу. Я переконаний, що ця тема стосується кожного, і ваш інтерес, ваша співчутливість це тільки підтверджує.

Я буду продовжувати писати даний цикл статей, щоб у кожної людини була чітке розуміння, як йому взаємодіяти зі своєю статевою системою, як тримати силу свого сексуального потенціалу на максимальному рівні, як підняти рівень благополуччя в особистому і соціальному житті на максимум.

Однак, цього мені мало. Я володію таким досвідом, такими знаннями та інструментами, який на жаль, ніяк не зможу передати в рамках текстових статей. Через це у мене не вийде сформувати у людей колосальні результати, а саме вони - моя ключова мотивація і цінність, заради якої проект "Інститут сильної особистості" існує. Формувати феноменальні результати.

Я остаточно переконаний, що за допомогою інструментів, якими я маю можливість ділиться будь-який чоловік може кардинально поліпшити своє життя, назавжди забути про будь-які проблеми сексуального плану (зокрема, в майбутньому, в немолодому віці) і рухатися по життю в рази більш впевненою "ходою".

Отже, суть. Настільки лаконічно, наскільки це можливо.

Онлайн-курс "секс-гігант" - Захід, тривалістю 1,5 місяці, в рамках якого буде даний повний практичний екскурс з розвитку власного сексуального потенціалу. Все з точки зору тіла, фізіології, все з точки зору "емоціоналки", емоційного інтелекту, все з точки зору мислення. Взагалі все!

Яким би віком ви не володіли, з якими б проблемами раніше не стикалися, який би негативний досвід раніше не мали, який би генетичною схильністю не володіли - все це не має значення. Це фактори, вплив яких зводиться до нуля, якщо дещо знати і вміти.

Для кого цей курс:

Скажу так. Якщо так вже вийшло, що ви народилися чоловіком, і ви задоволені цим фактом, то цей курс - спеціально для вас. Як то кажуть, всьому чоловічому населенню Землі присвячується.

Однак, ви любите конкретику, тому я її дам.

Курс як для" проблемних "в цьому плані, так і для"безпроблемних, для яких немає межі досконалості".

спершу про"проблемних". Курс життєво необхідний тим, у кого періодично/регулярно спостерігаються такі проблеми:
  • передчасна еякуляція
  • незадоволеність власним лібідо, слабкий статевий потяг. Складно збудиться, збудження недостатнє.
  • незадоволеність якістю ерекції, її тривалістю, її" повнотою " (раз від разу немаксимальная ерекція, а вам хочеться максимальну)
  • зникнення ерекції в невідповідний момент.
  • різного роду страхи, тривожні стани (в т.ч. "СТОСН"), інші "негативняки" стосовно сексу.
  • були негативні досліди в сексі, які відбилися на ваших поточних переконаннях, різного роду психотравми легкого, середнього та важкого ступеня.
  • незадоволеність власними фізіологічними параметрами, різного роду комплекси з цього приводу.
  • низька кількість задоволення від сексу, неяскравий процес, низький рівень пристрасті, низьке задоволення від оргазму.
  • довге відновлення між статевими актами.
  • занадто довго не можете закінчити.
  • закріпачені в процесі, складно експериментувати і дивувати.
  • низький рівень впевненості в спілкуванні з жінками, особливо коли справа доходить до сексу.
  • сумуєте за "минулими часами", коли все було краще, ніж зараз, хочете повернути.
  • Відсутність ранкових ерекцій, спонтанних ерекцій.
  • Наявність захворювань статевої системи, в т. ч. простатит (будь-яка форма і природа виникнення, як застійний, так і інфекційні
  • вас вистачає на невелику кількість "палиць" (заходів), а ви хочете більше. Або хоча б знати, що можете більше.
  • ви маєте надлишок сексуальної енергії, лібідо, і не можете це контролювати, за рахунок чого страждаєте (виснажуєте себе)
  • і багато-багато іншого.
Всі перераховані вище та інші проблеми будуть вирішені. Гарантовано.

Тепер для непроблемних.

Якщо ви маєте сильний сексуальний потенціал, у вас нуль проблем в сексуальному плані, але ви позитивно розцінюєте можливість посилиться в цьому ще глибше, то, ласкаво просимо.

Досконалості немає межі-це раз. А два-кожному чоловікові слід знати як у нього все влаштовано, щоб з віком не зіткнуться з певними проблемами. А з ними, як не крути, рано чи пізно стикаються 98% чоловіків. Питання часу. Чиста статистика

Яка програма курсу, що всередині нього буде, як будуть проводитися зміни?

Все дуже просто. Кожне заняття я буду давати ряд інструментів. Вони можуть бути спрямовані на тіло, на психоемоційний фон, на ваше мислення/переконання.

У кожного явища (проблеми/можливості, якщо хочете), є свій глибинний механізм, суть.

Ви будете впливати на свій сексуальний потенціал з самого кореня.

Ефективніше цього немає нічого, і навіть найсильніші фармакологічні препарати тут нервово курять осторонь.

Організм людини-досконала система, якщо правильно впливати на потрібні фізіологічні/емоційні/інтелектуальні важелі, то можна домогтися феноменальних результатів, в які більшість відмовиться вірити.

конкретніше, що буде дано на курсі:
  • інструменти, що дозволяють абсолютно будь-якому чоловікові сформувати найсильніший сексуальний потяг. Чи не накручене думками, а справжнє, що йде зсередини бажання.
  • інструменти, що дозволяють контролювати цей божевільний рівень сексуальної енергії, сублімувати його в будь - яку діяльність-заробіток грошей, творчість, спорт і так далі.
  • інструменти, що дозволяють підвищити якість ерекції до небаченого раніше рівня. Максимальна наповненість, тривалість ерекції, твердість. Виникнення "по клацанню пальця" в будь-який момент. Збільшення розміру.
  • інструменти, що дозволяють повністю налагодити емоційну сторону питання, що дозволить вам отримувати небачене раніше кількість задоволення від сексу, заряджатися від нього енергією.
  • інструменти, що дозволяють корелювати тривалість статевого акту так, як вам того хочеться. Хочете 2 години - зможете 2 години, хочете 5 хвилин - зможете 5 хвилин.
  • інструменти, що дозволяють позбутися від будь-якого роду статевих захворювань без єдиної таблетки (вони всі мають емоційну природу).
  • інструменти, що дозволяють максимально скоротити термін відновлення між ПА.
  • і ще нескінченна кількість інструментів.
Чесно, я не можу перерахувати і половини того що буде, тому як якщо я напишу як є, більшість цього не зрозуміє, так як не знайомі з певною термінологією.

Суть - будь-яке питання/завдання/проблема з цієї теми буде вирішена в рамках цього курсу. Якщо вона не буде вирішена в рамках основних занять, ми вирішимо її в рамках занять "Питання-відповідь".

До речі, закину вудку по ще одній темі. Якщо у вас є інтерес до теми "збільшення фізіологічних параметрів" без вдавання до пластичної хірургії, то вас після цього курсу чекає дещо цікаве. Але дізнаються про це тільки ті, хто прийде на сам захід. Інформація секретна, зайві очі і вуха тут не потрібні.

На цьому все, чоловік. Пропозиція зроблена, можливість надана. Вибирай, посилюватися або залишатися на колишньому рівні.

Угорі