Що нового?

Набір учасників [Секс-інструктор] сексуальні практики онлайн (Дмитро Шевчук)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 21.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Новий тренінг Дмитра секс-інструктора Шевчука

Я хочу провести доступний і потужний тренінг для тих, у кого дівчата є. Мені не важливий статус ваших відносин. Дружба на карантині або міцна сім'я. Проблеми в загальному-то однакові і у тих і У інших.

Ми всі не готові до стрибкоподібного зростання спільного проведення часу. У вас обох були спорт, друзі, захоплення, які дозволяли відпочивати один від одного і не помічати якісь прикрі дрібниці.

Тепер назовні може вилізти будь-яке невдоволення-твоя звичка розкидати шкарпетки або її куріння сигарет (звичайно, воно і раніше вас не радувало, але і не дратувало).

Що ж робити?
Вихід є. Урізноманітнити сексуальні практики. Всіх плюсів не перелічити. У будь-якому випадку ти отримаєш цінний досвід. Яскраві сильні емоції. Вічну подяку дівчини. Багато задоволення.

Я буду розповідати і показувати техніки від найпростіших вузлів шибарі до наведення дуже потужного оргазму "Сабспейс" на фінальному уроці.

Трансляція з демонстрацією на моделі, від веселої лоскоту до правильних ляпасів, від яких дівчина відчуває дикий оргазм. Заломи і уколи, удушення. Віск і батоги. Все побачене (або за бажанням) ти повторюєш у себе з дівчиною.

сім трансляцій в Зумі по півтори-дві години кожна.
Четвер 23 квітня 20.00
Субота 25 квітня 20.00
Неділя 26 квітня 20.00
Вівторок 28 квітня 20.00
Четвер 30 Квітня 20.00
Субота 2 травня 20.00
Неділя 3 травня 20.00
Запис занять буде даватися тим, хто пропустив заняття у вигляді "як є", потім до 10-15 травня курс буде красиво змонтований.

Як і де обзавестися потрібним реквізитом, я тобі поясню особисто. Після того, як ти вибереш спосіб проходження тренінгу.

чотири варіанти участі:
  • Без ОС - 500р за кожну трансляцію або 2000р курс. Дивишся, вникаєш. Мікрофон і камера на твоєму боці відключені. Місця не обмежені.
  • з ОС-1000р за кожну трансляцію або 5000р курс. До 10 осіб. Мікрофон і камеру можеш включати за регламентом, показувати що ти робиш, задавати питання.
  • ВІП-2000р за кожну трансляцію або 10000р курс. Після кожної трансляції у тебе є виділені 20 хвилин особистого часу за погодженням. Тобто спілкуємося онлайн ми вчотирьох попарно - я і модель, ти і твоя дівчина, без запису. За цим тарифом візьму максимум 3 осіб.⠀
  • СуперВИП. Звертайся, взаємодія і вартість на цьому тарифі узгоджуються індивідуально.
запис в телеграм @instructor_top
https://privatelink.de/?https://t.me/c/1148007363/495

Угорі