Що нового?

Набір учасників [Секс.РФ] інтимне щастя (Оксана Бачинська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 15773 ГРН
Учасників: 0 з 127
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 129.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Вам підійде програма інтимне щастя, якщо:
Ви хочете розкріпачитися і відчути своє тіло і бути бажаною

Хочете позбутися від скутості і відчувати насолоду
ви хочете бути єдиною коханкою для чоловіка
Щоб він думав тільки про вас, і хотів тільки вас
ви хочете, щоб він любив не тільки тіло, але і особистість
Ви хочете навчитися закохувати через секс, але щоб йому було з вами цікаво
ви хочете підняти свій рівень і готові відриватися в сексі, як у фільмах на повну котушку
Щоб займатися секс-марафонами з коханим, навіть якщо вранці на роботу
ви хочете побудувати міцні відносини
Щоб до 70 років ви танцювали танго, любили один одного і виростили щасливих дітей

Модуль 1
Секс і жіноче здоров'я

• Урок 1-будова жінки: як отримувати більше задоволення від сексу і частіше отримувати оргазми.
  • Урок 2-Жіночі ерогенні зони, як розкрити чутливі ділянки свого тіла і отримувати ще більше задоволення
  • Урок 3-тренування тазового дна: для чого і чим.
  • Урок 3-Секс і жіноче здоров'я. Що буде якщо не займатися сексом, не отримувати оргазми до яких проблем зі здоров'ям це може привести.
  • Урок 4-Які проблеми говорять про те, що терміново потрібно йти до фахівця. До кого і в яких випадках потрібно звертатися
  • Урок 5 - що робити, якщо під час сексу боляче. Які причини і як це виправити
Модуль 2
Оргазм як рефлекс. Як міняти стимул, щоб змінювалася реакція
  • Урок 1-розкріпачення-прибираємо комплекси, знімаємо затискачі і опрацьовуємо заборони з дитинства. Вчимося отримувати задоволення.
  • Урок 2 - збудження-що це і від чого залежить, навчимося збуджуватися сильно і швидко
  • Урок 3-розбираємося, чого хочемо від сексу, чого хочемо від чоловіка.
  • Урок 4-Які бувають види оргазму, чому його немає і як можна знову його повернути. Що таке якість оргазму і як його підвищити.
  • Урок 5-Практика "як стати оргазмічною", техніки на розслаблення і збудження, техніки і вправи для інтимних м'язів.
  • Урок 6-жіноча мастурбація-в чому її місія
Чоловіче задоволення

Модуль 3
Секс і чоловіче здоров'я

• Урок 1-Чоловіча анатомія-будова чоловічого тіла, що впливає на його чутливість і збудження
  • Урок 2-Генітальні ерогенні і функціональні зони: як порушити чоловіка і розбудити його потяг
  • Урок 3-що впливає на чоловічий потяг і збудження
  • Урок 4-Секс і чоловіче здоров'я. Тривожні дзвіночки, коли потрібно йти до фахівця. До кого і в яких випадках потрібно звертатися
Модуль 4
Чоловіче задоволення

• Урок 1 - що збуджує чоловіка, як контролювати цей процес, як порушувати чоловіка до і під час сексу
  • Урок 2-техніки мінета, як довести чоловіка до екстазу оральними ласками
  • Урок 3-техніки масажу члена для більш яскравого сексу
  • Урок 4-Як контролювати тривалість сексуального процесу
Модуль 5
Яскраві сексуальні стосунки

• Урок 1-від чого залежить здорове лібідо в парі і як його підтримувати довгі роки
  • Урок 2-ролі в сексуальних відносинах, як їх розподіляти і зберегти пристрасть і потяг
  • Урок 3 - Як створювати ідеальну атмосферу для сексу
  • Урок 4-прелюдії-як налаштувати один одного на секс
  • Урок 5 - Рольові ігри - як урізноманітнити сексуальні стосунки і зробити їх яскравими
  • Урок 6-оральні ласки в парі
  • Урок 7-Анальний секс
  • Урок 8-Секс іграшки, що повинно бути в домашній скарбничці для тебе і для нього і як ними користуватися, щоб отримувати максимальне задоволення і без шкоди здоров'ю.
  • Урок 9 - Як говорити в парі про секс
  • Урок 10 - що може дати сімейна терапія. Психолог всередині сімейних відносин користь і шкода.
  • Урок 11-Здоров'я в парі. Як підтримувати здорові сексуальні стосунки в парі

https://privatelink.de/?https://about-men.ru/intimnoeschastie/rs/?utm_source=oksana

Угорі