Що нового?

Набір учасників Сексуальна близькість в парі (Ірина Владикіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 662 ГРН
Учасників: 0 з 30
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 23 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

запис вебінару "сексуальна близькість в парі".
  • вебінар відбувся 03 червня о 19.00 MSK.
  • тривалість вебінару - 2 години.
Хороший секс приносить задоволення і радість. Коли в парі є хороший і регулярний секс, це робить відносини міцними і живими.

Якщо у вас не так, і Вам близькі висловлювання, наведені нижче, запрошую вас на практичний вебінар "сексуальна близькість в парі".

вебінар може бути вам корисним, якщо перераховане нижче вам знайоме.

"він хоче більше, ніж я".
"Він хоче менше, ніж я".
"Він дивиться на інших жінок".
"Я дивлюся на інших чоловіків".
"Секс перестав приносити задоволення".
"Мені важко розкритися в сексі".
"Я не знаю свою сексуальність".

Нас з вами старанно вчили уникати тему сексу. Він завжди був під забороною як щось ганебне і часто зводився до "обов'язку", дітородіння і миттєвого задоволення, розрядці.

Ще в ранньому дитинстві, під час формування нашої сексуальності, ми навчилися ігнорувати потреби свого тіла і заблокували свою сексуальну енергію. І в результаті тонка і духова сторона сексу у більшості людей ігнорується. Ми не можемо будувати сексуальні відносини, тому що не знаємо потреби своїх тіла і душі.

довголітній шлюб і народження дітей теж можуть впливати не в кращу сторону на секс.

Це і багато іншого часто хвилює нас, але про це не прийнято говорити. Багато в чому без хорошого сексу наша якість життя знижується. Секс допомагає нам бути відкритими і ... живими. Він основа близькості і лакмусовий папірець відносин в парі.

що буде на вебінарі:
  • будемо розбиратися зі своїм несвідомим ставленням до сексуальної близькості.
  • поговоримо про жіночу і чоловічу сексуальність.
  • розберемося з тим, чому тіло хоче, а душа немає або навпаки.
  • зробимо настройку сексуальної близькості в парі.
  • проведемо медитацію на возз'єднання з свій чуттєвістю.
  • кожен зробить собі розстановку на ту проблему в сексі і близькості, що у нього є.
https://privatelink.de/?https://constemotions.ru/love/

Угорі