Що нового?

Набір учасників Сексуальність. Базова комплектація (Іржина Перель)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 76.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Курс "сексуальність. Базова комплектація".
Дайте мені шуму вірніше, це я дам вам шуму і бурю емоцій на цьому курсі!
я впевнено заявляю: цей курс містить в собі все що потрібно для того, щоб стати щасливою, бажаною, вільної, самої жіночною і сексуальною . Я знову готувала його, замовчуючи цей факт, тому що не хотіла бути голослівною. Це той самий курс, який мені дуже хотілося зробити! Давно. Але тільки після інституту благородних левиць я, по-перше: зрозуміла, що хочу і готова поділитися цією інформацією (Раніше я скупилася, чесно), але курс ІБЛ змінив все! Взагалі, все! Я відчула, як це прекрасно: віддавати. Допомагати жінкам виправляти їх долі, з радістю стежити за їх перемогами і радіти за кожну. .
по-друге: Я реально оцінюю свої сили і розумію, що на цей рік я подужаю цей курс і, максимум, курс по стилю, який ви дуже просите і чекаєте. Але це точно, не найближчим часом. І все. Мені треба вчитися, займатися улюбленою справою, приділяти час своєму розвитку, здоров'ю і зовнішньому вигляду, у мене сім'я ❤ чоловік і дочка ❤ в цьому році ще 3-ий і 4-ий потік курсу ІБЛ і тепер курс "сексуальність. Базова комплектація".
з якою періодичністю Буду його запускати - поки не знаю, подивимося. Але проектів на цей рік вистачає . І я несу відповідальність за вас: ті, хто проходить курс Інститут шляхетних левиць потребують подальшого підвищення кваліфікації, навчання, розвитку, скажімо так. Тому що вони вже отримали ковток свіжого повітря ⚜ вони на себе, на світ, на людей по-іншому дивляться ⚜ і я не можу взяти і обірвати їх шлях розвитку і зростання просто так. Інакше вони можуть, не зміцнившись, загубитися знову. . І, хоча, мені було дуже нелегко створювати цей курс, я спала по кілька годин на день і писала його Вночі, переважно - я зробила це запам'ятайте себе такими, якими ви є зараз, тому що курс "сексуальність. Базова комплектація " змінить вас назавжди ☄ ️ ️ ️ ️ так, я можу говорити про це так впевнено, тому що - це знову ж мій шлях. .

https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/irzhina_perel/

Угорі