Що нового?

Придбаний [[Selfcare school] криза середнього віку. Тариф "Selfish" (Ігор Бондар)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5511 ГРН
Учасників: 0 з 40
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 143.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

криза середнього віку проявляється через сукупність симптомів:
Емоційні гойдалки

апатичний настрій і зниження життєвої енергії. Фонове стан зміняться на "пасивний негатив", рідше відчувається прилив життєвих сил
Самокритичність і знецінення минулих досягнень
Під час КСВ запускаються глибинні механізми переосмислення досягнень. Ми порівнюємо свої поточні результати з очікуваннями, які були сформовані в ранньому віці​
переоцінка цінностей
слідування своїм цінностям – джерело задоволення життям і інструмент прийняття рішень. У КСВ відбувається переоцінка і, як наслідок, пошук нових відповідей на питання " навіщо?"
Відчуття пастки "кар'єри " або"сім'ї"
Не має значення, яка діяльність у Вашому житті основна: кар'єра, сім'я або творчість. До певного віку починає тригер одноманітність або її відсутність​
коливальна самооцінка
період невпевненості в собі і своїх здібностях. Питання " ким я стану, коли виросту?"змінюється на" Ось я виріс, і ким мені бути?". Звичайно, собою, але це" собою " ще належить побачити по-новому​
зміна оточення
"хочеш змінити світ, почни з себе" – ми всі знаємо це твердження, однак, воно працює і в зворотну сторону: коли змінюєшся ти – змінюється твоє оточення. КСВ - час змін​
що ви дізнаєтеся після проходження курсу:
Хто я
Ви усвідомлюєте свої поточні моделі поведінки та стратегії. Це допоможе управляти ними і вибудовувати по-новому. Ви зрозумієте, які цінності рухають вами і зрозумієте, чому приймаєте ті чи інші рішення.
Куди йду
Внутрішній навігатор починає працювати справно, коли ви відчуваєте відправну точку – розумієте, який ви насправді, а також усвідомлюєте, що вами рухає. Так простіше і скорегувати або навіть знайти шлях.
З ким
Ви зрозумієте, кому належить стати вашим супутником, а з ким слід тримати дистанцію. Перебуваючи в контакті з собою, ви зможете вибудовувати ресурсні відносини з оточуючими.
По-дорослому
Глибинне розуміння себе, в тому числі тіньової сторони і її мотивів, дозволяє діяти впевнено. Ви керуєте своїм життям навіть проживаючи трансформацію. І так, ви так можете.

Програма курсу:
Глава 1: правила ефективного навчання
Глава 2: про кризу середнього віку
Глава 3: модель світу
Глава 4: системний погляд на особистість
Глава 5: самоідентифікація
Глава 6: світогляд
Глава 7: стійка поведінка і патерни
Глава 8: Сфера емоцій
Глава 9: Контекст
Ігор Бондар:
  • практикуючий психолог з досвідом досвідом групового та індивідуального консультування & gt; 10 років
  • двічі спікер конференції TEDx
  • розробив понад 80 авторських відкритих і корпоративних програм навчання у форматах online, offline, blended
https://privatelink.de/?https://selfcareschool.ru/

Угорі