Що нового?

Набір учасників Семінар" знайти роботу " (Юлія Урсова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 55
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 34.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Я собаку на цьому з'їла, як колишній HR-директор і як кандидат. Мікс протоколів когнітивно-поведінкової терапії з кращими ейчарськими практиками: контент гармата, аналогів немає на ринку.

Я поєдную в цьому семінарі обидві свої професії і дам вам знання, з якими нічого вже на ринку праці не страшно.

На треба більше місяцями ходити по інтерв'ю. Пошук роботи як виразний процес, яким ви керуєте. Я вірю, що кожен може себе подорожче продати. Але тільки ось бачила здатних на це одиниці.

Семінар - про продаж себе дорожче, про конкретні навички проходження інтерв'ю та центрів оцінки без стомлюючої каламуті про призначення.

Для вас, якщо:

• ви не вмієте себе продавати
  • ви шукайте роботу довго і терпіти це не можете
  • ви хвилюєтеся
  • у вас є вузьке питання-вік, зміна сфери, невиразні причини звільнення
  • ви не вмієте говорити про гроші, називаєте суму нижче в страху відмови і обламується
програма:

1. Як зрозуміти, що ви готові до змін
  2. затребувані і незатребувані професії. Куди потрібно інвестувати гроші і час, а з якою професією безпечніше розлучитися
  3. складання резюме та супровідного листа, який вас продає
  4. Протокол на подолання хвилювання до і після інтерв'ю
  5. самопрезентація роботодавцю
  6. Як говорити про гроші правильно і чого не можна робити при розмові про гроші і зарплату
  7. подолання "вузьких" місць при пошуку роботи: часті зміни роботи, вік, сумнівні причини відходу, зміна сфери діяльності та ін.
  8. Механіка, логіка і протокол пошуку роботи
  9. техніка проходження ассессмент-центру і внутрішніх оціночних процедур. Погляд HR
  10. Інтерв'ю-гайд: топ 60 питань інтерв'ю і топ 10 питань роботодавцю
  11. психологічна робота при довгому пошуку і відмовах. Як не опустити руки.
після проходження семінару ви ніколи більше не потрапляєте в незрозумілу ситуацію, з будь-якого важкого становища будете бачити вихід, не будете хвилюватися через те, через що хвилювалися раніше.

Ви будете ясно розуміти, як шукати роботу, що писати в резюме, що можна і не можна говорити і як мінімізувати число відмов.

https://privatelink.de/?https://ursova.com/seminar/lego

Угорі