Я собаку на цьому з'їла, як колишній HR-директор і як кандидат. Мікс протоколів когнітивно-поведінкової терапії з кращими ейчарськими практиками: контент гармата, аналогів немає на ринку.
Я поєдную в цьому семінарі обидві свої професії і дам вам знання, з якими нічого вже на ринку праці не страшно.
На треба більше місяцями ходити по інтерв'ю. Пошук роботи як виразний процес, яким ви керуєте. Я вірю, що кожен може себе подорожче продати. Але тільки ось бачила здатних на це одиниці.
Семінар - про продаж себе дорожче, про конкретні навички проходження інтерв'ю та центрів оцінки без стомлюючої каламуті про призначення.
Для вас, якщо:
Ви будете ясно розуміти, як шукати роботу, що писати в резюме, що можна і не можна говорити і як мінімізувати число відмов.
Я поєдную в цьому семінарі обидві свої професії і дам вам знання, з якими нічого вже на ринку праці не страшно.
На треба більше місяцями ходити по інтерв'ю. Пошук роботи як виразний процес, яким ви керуєте. Я вірю, що кожен може себе подорожче продати. Але тільки ось бачила здатних на це одиниці.
Семінар - про продаж себе дорожче, про конкретні навички проходження інтерв'ю та центрів оцінки без стомлюючої каламуті про призначення.
Для вас, якщо:
- ви не вмієте себе продавати
- ви шукайте роботу довго і терпіти це не можете
- ви хвилюєтеся
- у вас є вузьке питання-вік, зміна сфери, невиразні причини звільнення
- ви не вмієте говорити про гроші, називаєте суму нижче в страху відмови і обламується
- Як зрозуміти, що ви готові до змін
- затребувані і незатребувані професії. Куди потрібно інвестувати гроші і час, а з якою професією безпечніше розлучитися
- складання резюме та супровідного листа, який вас продає
- Протокол на подолання хвилювання до і після інтерв'ю
- самопрезентація роботодавцю
- Як говорити про гроші правильно і чого не можна робити при розмові про гроші і зарплату
- подолання "вузьких" місць при пошуку роботи: часті зміни роботи, вік, сумнівні причини відходу, зміна сфери діяльності та ін.
- Механіка, логіка і протокол пошуку роботи
- техніка проходження ассессмент-центру і внутрішніх оціночних процедур. Погляд HR
- Інтерв'ю-гайд: топ 60 питань інтерв'ю і топ 10 питань роботодавцю
- психологічна робота при довгому пошуку і відмовах. Як не опустити руки.
Ви будете ясно розуміти, як шукати роботу, що писати в резюме, що можна і не можна говорити і як мінімізувати число відмов.
https://privatelink.de/?https://ursova.com/seminar/lego