Що нового?

Набір учасників SEO Практика (Артем Пилипець)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3500 ГРН
Учасників: 1 з 25
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 145.6 ГРН
4%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Вітаю, мене звати Артем Пилипець. Я працюю SEO спеціалістом в компанії SEO7 та веду свій навчальний канал: Youtube Школа SEO. Маю досвід роботи в сфері SEO більше 10 років.

Велика частина моїх підписників просили мене надати більше інформації по SEO ніж є в моїх безкоштовних уроках. Саме тому, я створив цей більш професійний практичний курс з пошукової оптимізації.

В цьому курсі я виклав всю інформацію яку вважаю необхідною для успішного просування сайтів у сучасних пошукових системах. Курс націлений на отримання практичних навичок з просування сайтів, актуальних знань, що необхідні для роботи зі своїм сайтом або клієнтськими проектами.

Особливості онлайн курсу “SEO Практика”

? Для власників сайтів
В курсі ми розглядаємо реальні ситуації на реальних сайтах. Знання націлені на отримання практичного досвіду, а не лише розуміння теорії.
? Для спеціалістів
Велика частина учнів, це практикуючі SEO спеціалісти яким курс дозволяє структурувати знання та отримати специфічні навички з чужого досвіду.

? Тим хто шукає роботу
Протягом всіх занять ми окремо зупиняємося на питаннях які можуть виникнути під час співбесіди. Розглядаємо базові знання які необхідні для старту кар’єри SEO спеціаліста з нуля.
? Актуальна інформація
Курс постійно оновлюється, при отримані доступу до курсу ви отримуєте доступ і до всіх майбутніх оновлень.

? Англомовне SEO
Ми розглядаємо стратегії просування, що актуальні в усьому світі. Окремо зупиняючись на особливостях роботи Google Україна, Google США чи західної Європи.
? Оволодіння інструментами
Під час навчання ви отримаєте доступ до професійного пакету SEO інструментів від SEranking, що дозволить вам зрозуміти як на практиці відбувається робота спеціаліста з пошукової оптимізації.

? Підписка на все життя
Ви отримуєте доступ до уроків на все життя. Заплативши один раз ви отримуєте постійний та необмежений доступ до навчальних матеріалів та всіх оновлень курсу.
? Матеріали по GPT
В курс додані додаткові матеріали про використання ШІ чатів, в тому числі GTP чату в задачах SEO.

Як відбувається навчання?

Курс складається з 30 відео, а саме 25 уроків по 60-90 хвилин, та п’яти бонусних матеріалів. Кожне відео роскриває певну тему з пошукової оптимізації.

Уроки розбиті на 4 секції, по кожній секції підготовлені тести для самокнтролю. За допомогою тестування ви зможете краще зрозуміти як ви засвоїли матеріал, та на,що звернути додаткову увагу.

Разом з курсом ви отримуєте доаткові матеріали а саме: конспект лекцій на 40 сторінок, приклад технічного завдання для аудиту сайту, приклад технічного завдання на написання тексту (завдання на копірайтинг), візуальний алгоритм для просування сайту.

Чи зможу я знайти роботу чи вести свої проекти після курсу?

Так, я вважаю, що в курсі надана вся необхідна інформація для успішного ведення проєкту. Я використовую саме ці матеріали для навчання SEO фахівців в своїй команді. Окремо під час курсу я приділяю увагу питанням які можуть підійматись на співбесідах.

https://shkola-seo.com/kursy-seo

Угорі