Що нового?

Придбаний Сервіси та програми для інфомаркетингу, версія 5.0 (Дмитро Звєрєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 276 ГРН
Учасників: 0 з 3
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 95.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Впровадьте в ваш онлайн-проект самі працюючі інструменти для автоматизації,
вирішення технічних моментів, збільшення прибутку і підвищення ефективності

Тим часом - коло питань, на які доводиться знаходити відповідь, неймовірно широкий:
  • ведення розсилки,
  • створення сторінок,
  • прийом платежів,
  • організація робочого процесу
  • планування та зберігання документів
  • розміщення платних і безкоштовних інфопродуктів
  • створення сторінок
  • реклама
  • запис відео
  • запис аудіо
  • відеохостинги
  • створення книг
  • інтелект-карти
  • вебінари та прямі трансляції
  • ретаргетинг
  • пошук і створення картинок
  • скрипти для збільшення продажів
і багато іншого!

Коли я багаторазово розповідав про все це клієнтам, а також ділився своїми напрацюваннями з колегами, то зрозумів одного разу - у всіх приблизно однакові завдання в сенсі технічного оснащення та інструментарію. Чому б не зробити керівництво, яке б детально висвітлювало все це?

Це нова версія книги, зміни.
Нова версія зберегла все найкраще, що було в попередніх, а також - доповнена новими сервісами, новими фішками, новим досвідом. Інфомаркетинг не стоїть на місці і щороку з'являється безліч нових інструментів, які варто задіяти. Наприклад, саме в 2017 році я став активно використовувати крутий західний плагін, що дозволяє швидко створювати конвертують підписні (і не тільки) сторінки, новий сервіс для вебінарів, нові сервіси для успішної взаємодії з аудиторією в соціальних мережах і так далі.

Як ви бачите - написанню даної книги передувало дуже багато, що дозволило зробити її дійсно вкрай цінною. Досвід накопичився величезний і я хочу поділитися ним з вами.

При цьому, звертаю вашу увагу, що, незважаючи на істотний обсяг книги, в рамках 313 сторінок неможливо дати вичерпну інформацію по кожному сервісу (наприклад, по одному лише JustClick у мене є книга майже на триста сторінок), але ви отримаєте найважливіше - розуміння: для чого потрібен цей сервіс, чи підійде він вам, як його використовувати, де його знайти, а також, по багатьом сервісів дізнаєтеся практичні фішки і поради з практики.

Крім того, не варто думати, що даний інфопродукт - рішення всіх проблем в інфомаркетингу, панацея від усього. Це не так. Книга допоможе вам зробити діяльність більш ефективною, підкаже величезна кількість сервісів, які стануть вашими помічниками. Але, сама по собі, вона не дасть вам чарівних кнопок збагачення і успіху, золотих гір і автоматичних систем заробітку (які обіцяють автори багатьох лохотронних курсів і які не існують в природі). А ось якщо ви налаштовані на серйозну роботу-це саме те, що вам потрібно!

Впевнений-сервіси та програми 5.0. цілком можуть стати для вас настільною книгою.

Угорі