Що нового?

Придбаний Сфоткай плиз. Тариф Глядач (Іван Брін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1802 ГРН
Учасників: 0 з 15
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 124.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Навчися робити піздаті фотки на мобілу разом з Бріном! Подивися повні версії уроків, які я записав для Микити, і пекло в своєму пізнанні!
Що буде, якщо пару днів посидіти в моєму гаражі і пропустити через себе весь той шалений потік інформації, що ллється з моєї хворої черепної коробки в твої вуха? Хм....

Мене вже задовбали питанням " ВААААНЬ а як ти робиш такі ФОТКИИ??", саме з цього, я вирішив, образно кажучи, "запхати" вас в тіло Микити і пояснити все це на пальцях - всім і відразу) та бро, у тебе є можливість самому пройти шлях Микити і навчитися так само! Я не хочу влаштовувати Циганський свято продажів, тиснути на болі, обіцяти гори бабла, заливати про те як зміниться твоє життя, а просто розповім про те що хочу тобі запропонувати:

Для мене важливо, що б це був реально результативний движ, з цього я спочатку прогнав матеріал на повному новачкові, а вже після того як САМ переконався в тому, що це працює - передаю його вам)

Давай поговоримо за наповнення:

повні версії уроків і завдання з усіх 4 серій:

1. композиція та її види | як тобі брати об'єкти в кадрі
  2. Робота зі світлом/світло це життя, види світла і як вони використовуються
  3. робота з кольором і обробка/колірні поєднання + приклад обробки фото
  4. Пошук референсів та ідей для фото/Раз і назавжди закриваємо питання " а що знімати?"
практичні завдання, яких не було в ШОУ: я прекрасно розумію, що однієї теорії буде мало, з цього, крім неї, я видам вам практичні уроки, з розборами конкретних завдань, які мені зустрічаються:

1) Портретик/себяшка або "фотка для Тіндера з високою конверсією свайпа вправо"
2 )Фотка оточення і предметів, що б розповісти мамі і передплатникам " подивіться що я роблю!"
3) постановочне фото для поста в інстик. Знімеш себе сам, розкажеш історію через фотку.
4)" кіношний " кадр з використанням штучного світла, який знайдеться під рукою.

за підсумком всієї цієї заварухи, ви навчитеся:
  • Основи композиції: розташовувати об'єкти в кадрі так, що б на фотку було приємно дивитися, навіть без обробки та іншої косметики
  • усвідомлено підходити до обробки і цветокору фотографії, а не тикати фільтри на рандомі, поки не "стане красиво"
  • працювати зі світлом, підвищувати якість фото і вичавлюючи максимум з оточення
  • зрозумієте звідки ідеї для фото, навчитеся працювати з референсами
На кой хуй все це тобі потрібно:
  • Вести свій блог і соц-мережі, зробити свій профіль красивим і оновити, нарешті, аватарку
  • Запечетлять моменти життя, такими як бачиш їх ти, а не як виходить
  • для любителів слухати "Хаву-нагілу": фоткати людей за гроші, ну або просто радувати близьких класними фотками)
  • економити на контенті, бо найняти на зйомку хорошого фотографа коштує 5-10к рублів. Прикинь скільки грошей ти збережеш, якщо зможеш робити щось сам?
  • Ну і просто робити красиві фотки! Особисто я-просто люблю фотографію і знімаю в своє задоволення, часто відмовляючись від будь-якої комерції)
всі серії на YOUTUBE!

Так би мовити, для вашої зручності зібрав всі серії в одному місці і грузанул на ютуб, шоб не торохтіти з відосами в возі:

https://privatelink.de/?https://teletype.in/@john667711/sfotkay_pls

Угорі