багато років в онлайн-проекті я використовую розсилку як основний інструмент взаємодії з аудиторією та продажу моїх інфопродуктів.
З 2013 року придумані і написані тисячі листів. Вони відправлені сукупно мільйони і навіть десятки мільйонів разів.
Щось спрацювало відмінно, щось добре, щось погано.
І поступово вдалося виявити послідовності дотиків, які викликають високий відгук.
Їх кілька.
І я підготував промоушени-шаблони-конструктори листів, пов'язані в серії.
Їх використання дуже зручно для вас:
Ці промоушени можна задіяти як листи для розсилки, як основу для автоворонкі продажів, як наповнення для ваших постів.
Серед них:
Так, щоб в одному місці ви отримали більше 60 готових для впровадження торкань.
Що Ви отримаєте з 102 сторінок книги:
Це незвичайна книга. Це книга-шаблон.
Я неодноразово звертав увагу, коли вивчав Західні інфопродукти, що вони дуже люблять різні шаблони, які можна адаптувати і швидко застосувати в своєму проекті.
Застосував у себе кілька І побачив - як це зручно і скільки часу це економить.
А потім зробив для моїх клієнтів
І тепер зібрав в книгу 64 листи-конструктора, які ви можете швидко адаптувати під себе і впровадити в своєму проекті.
У розсилках по поточній аудиторії, в воронках продажів, в постах.
Загалом-це цікаво
До книги входять матеріали 5 різних промоушенів.
Пакет:
Книга з промоушенами
Міні-курс"швидке створення продуктів-шаблонів"
З 2013 року придумані і написані тисячі листів. Вони відправлені сукупно мільйони і навіть десятки мільйонів разів.
Щось спрацювало відмінно, щось добре, щось погано.
І поступово вдалося виявити послідовності дотиків, які викликають високий відгук.
Їх кілька.
І я підготував промоушени-шаблони-конструктори листів, пов'язані в серії.
Їх використання дуже зручно для вас:
- не потрібно сидіти і придумувати теми для листів
- не потрібно витрачати багато часу на наповнення
- не потрібно думати про те, А що я буду відправляти завтра, адже вже є заготовка!
Ці промоушени можна задіяти як листи для розсилки, як основу для автоворонкі продажів, як наповнення для ваших постів.
Серед них:
- класичний лінійний промоушен з м'якою послідовністю продажів
- промоушен" ступінчасті " продажу, відповідний для просування невеликого продукту і подальшої пропозиції клієнтам більш дорогого
- вебинарный/автовебинарный промоушен, що включає в себе послідовність торкань для вебинарной/автовебинарной воронки
- промоушен" сегментація " по кліку, що передбачає варіативну послідовність продажів
- комплект міні-промоушенів для швидкого продажу
Так, щоб в одному місці ви отримали більше 60 готових для впровадження торкань.
Що Ви отримаєте з 102 сторінок книги:
Це незвичайна книга. Це книга-шаблон.
Я неодноразово звертав увагу, коли вивчав Західні інфопродукти, що вони дуже люблять різні шаблони, які можна адаптувати і швидко застосувати в своєму проекті.
Застосував у себе кілька І побачив - як це зручно і скільки часу це економить.
А потім зробив для моїх клієнтів
І тепер зібрав в книгу 64 листи-конструктора, які ви можете швидко адаптувати під себе і впровадити в своєму проекті.
У розсилках по поточній аудиторії, в воронках продажів, в постах.
Загалом-це цікаво
До книги входять матеріали 5 різних промоушенів.
Пакет:
Книга з промоушенами
Міні-курс"швидке створення продуктів-шаблонів"
https://privatelink.de/?https://dzverev.ru/kniga-promo#price