Курс про те, як полагодити себе і Жити здорово.спільне авторство з мамою, лікарем-акушером Марією Патрушевою.
Давайте я про результат скажу і що робити.
діагностуємо зв'язок фізики, мислення і психіки, знаходимо причину, знімаємо програму саморуйнування, створюємо новий імпульс.
На фізиці відчуття змінюються миттєво. Далі питання дисципліни розуму і самопідтримки.
У вас можуть залишитися труднощі, ви можете не змінити миттєво клімат в сім'ї і своє життя. Зміни у фізичному тілі теж відбуваються не відразу.
Але, ви почнете себе поважати, відчуєте силу і підтримку, навчитеся твердо і без істерик позначати і захищати кордони.
Перестанете боятися жити, бути красивою, якщо захочеться. Багатою, різкою, ніжною, заміжня, дикої, слабкою, якою завгодно дозволите собі бути.
Почнете насолоджуватися і кайфувати від себе.
Звідки я знаю?
Знати.
Можна назвати цей курс ініціація в дорослішання і здоров'я.
Це коли на допомогу маленькій дівчинці всередині вас приходить жінка, здатна її захистити, купити сукню і організувати свято, подути на коліно, зцілити всі рани.
Це контакт з батьком і матір'ю - значущими фігурами у внутрішньому світі. Знаходження ресурсу і опори.
Це вихід з вічного трикутника в якому жінка жертва, переслідувач, рятувальник в одній особі. Змінюються картинки, партнерів, обставини, а поведінка обумовлена сценарієм.
Тіло забезпечує виконання сценарію жертва. Підкидає травми, хвороби, трансформації. Все, для того, щоб відповідати самооцінці і уявленням про себе.
Це, нарешті, доросле життя, в якій робиш, що хочеш, живеш як хочеш, без підліткових бунтів. Енергія не витрачається на докази, клітини не спазмуються в напрузі, шлях героя не обов'язковий.
Це вихід з гендерної війни. З адекватною самооцінкою не потрібно бути зарозумілою і агресивною.
Чоловіче і жіноче в балансі, гормони за тебе, а значить все буде добре.
Це турбота про себе, завершення будь-яких кривих відносин і виснажливих романів. Ніхто не може "пити вашу кров".
Це відповіді на 75 питань про здоров'я і хвороби, від безсоння і депресії до "загальмувати руйнівні процеси і плавно розгорнути себе на відновлення".
Це спокій і радість від життя.
Автори курсу - я і моя мама, лікар, акушер-гінеколог. Більше сорока років в медицині.
Я взяла кілька інтерв'ю у мами. Дізналася все найважливіше для життя жінки. І людини взагалі. Вийшло 25 аудіозаписів від 15 хвилин до 2 годин.
вийшла повна система саморегуляції.
https://privatelink.de/?https://vk.com/wall-104402412_34172