Що нового?

Придбаний [Sheng академія] Карта бажань на 2023 рік. Тариф Правила (Марія Щербакова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2482 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 103.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Ви отримаєте:

Відеозапис майстер-класу Карта бажань від 2018 року тривалістю 6 годин + докладна методичка-пам'ятка
Інструкція по часу і місцю розміщення карти на 2023 рік (сприятливий час для створення і активації карти + сприятливі сектора для розміщення карти)
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ТИХ, ХТО ВЖЕ НАБУВАВ ДАНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС В ОДНОМУ З ПОПЕРЕДНІХ РОКІВ:

За цей час-правила не змінилися. Всі правила однозначно робочі, і ви спокійно можете їх використовувати. Як я і обіцяла, вам немає необхідності знову купувати майстер-класі: відкривайте свої записи і свою методичку, правила ті ж.

Якщо ви пам'ятаєте правила, можете перегорнути методичку. Але я б рекомендувала переслухати записи і освіжити все в пам'яті: пам'ятайте, що результат залежить від вкладених вами зусиль.

Для посилення карти бажань вам будуть корисні тільки сприятливі дати і місця на Новий рік, так що ви можете придбати тільки їх

Карта бажань-це дуже потужний інструмент для виконання своїх бажань. Це як написати лист Всесвіту з переліком своїх бажань, в яких вона буде всіляко сприяти протягом року.

Це не дошка візуалізації, не wish-листи і не інші схожі речі, з якими ви напевно стикалися.

Техніка, яку пропоную я – авторська, і дуже потужна.

В процесі майстер-класу ви не тільки дізнаєтеся всі секрети техніки і навчитеся її робити, ви зробите свою карту бажань на 2023 рік.

На ній Ви сформулюєте і поставите не одне, а мінімум 9 бажань, за різними сферами життя: доходи, особисте життя, персональні досягнення, саморозвиток, здоров'я, придбання і т. п.

Вірити - не обов'язково.

Особисто у мене, і всі ці 10 років, коли я робила свої карти, не було ні ідей, ні впевненості, як саме збудеться все те, що я загадала. Те, як це відбувалося в реальності – це справжнє диво! І все, що було потрібно робити – дотримати всі правила і зробити необхідні дії.

Вся принадність цієї техніки в тому, що в даному випадку ви підключаєте всю міць Всесвіту. Ви більше не будете домагатися виконання ваших бажань всього лише власними зусиллями: це нешвидко і часто забирає дуже багато сил.

Весь рік Всесвіт вас буде постачати ресурсами і можливостями по досягненню заявлених Вами цілей – рівно за списком. Так ви зможете піти до реалізації Ваших бажань по найкоротшому шляху. Вам лише залишиться сприймати ці можливості – і задіяти їх.

І я запрошую вас освоїти цю потужну техніку-і дозволити Всесвіту підключитися до виконання ваших бажань.

ОСТАННЄ НАПУТТЯ:

Якщо ви сумніваєтеся: робити Карту бажань чи ні...

Візьміть калькулятор. У вас буде 9 сфер, і мінімум 9 бажань, які можуть здійснитися вже в 2023 році.

Розділіть ціну будь-якого пакета на 9. Натисніть знак =. І дайте відповідь самі собі: ви готові інвестувати таку суму в те, щоб Ваше бажання здійснилося?

Так. Це хороша відповідь - вже як мінімум показує, що у вас є намір мати все, що Ви бажаєте. І це вже половина успіху.

Ні. Ну що ж, це теж варіант. Як каже один мій хороший друг: "просто хотіти - заняття хоч і безполезное, але невинне. Їм можна безпечно займатися хоч все життя".

Ну, а якщо серйозно-це значить, у вас немає наміру діяти, робити що-небудь, щоб ваші бажання здійснилися. І цей факт, на жаль, не на користь їх виконання. Замість цього, у вас є віра в диво - що одного разу, без ваших дій все саме відбудеться.

Такого роду "чудеса" не до нас - ми робимо правильні дії, потім отримуємо відповідні результати. У цьому Всесвіті це єдино вірна послідовність.

https://sheng-wang.ru/poleznaya-informatsiya/master-klass-karta-zhelanij

Останнє редагування модератором:
Угорі