сімнадцять років тому я був хіропрактиком.
Я дійшов до того, що був так розчарований змінами, які я створював у своїх пацієнтах. Я страждав через це, і я знав, що має бути щось ще можливо.
Я дійшов до того, що попросив Всесвіт показати мені щось інше, або я хотів піти не тільки зі своєї професії, а й зі свого життя в цілому.
Тоді я зіткнувся з інструментами свідомості доступу та інструментами, якими я поділюся з вами в цьому новому онлайн-відеокурсі, який близький і дорогий моєму серцю, "Шепіт тіла: зовсім інше керівництво цілителя".
Використовуючи ці інструменти, я почав бачити чудеса, які я хотів створити в моїй практиці хіропрактики і зцілення, які я завжди знав, були можливі.
Цей курс призначений для всіх, хто працює з людьми і знає, що можливі інші зміни.
Незалежно від того, чи є ви масажистом, лікарем, психологом, фізіотерапевтом або практикуєте будь-який вид енергетичної або фізичної модальності, цей курс був створений для вас.
цей курс призначений для того, щоб вийти за рамки вашої техніки і використовуватися на додаток до вашої техніки, щоб полегшити вам шлях до того, щоб бути з вашими клієнтами, які створюють більше змін, ніж ви думали, що це можливо, і отримувати більше задоволення, роблячи це, ніж ви могли собі уявити.
Використовуючи інструменти, якими я навчився, проводячи сотні тисяч сеансів з людьми за останні сімнадцять років, цей курс переганяє цю інформацію для вас таким чином, що вона може просочитися в ваш світ і змінити не тільки життя людей, з якими ви працюєте, але і вашу власну.
Вважайте це Вашим теплим запрошенням до зовсім іншої парадигми зцілення, зміни і трансформації.
Які Теми Висвітлюються?
- слухаючи і розмовляючи зі своїм тілом та іншими людьми
Інструменти для зміни конкретних речей-болю, втоми та інших фізичних і енергетичних обмежень - Практика роботи з вашим клієнтом в таргетингу того, що він просить
- Як підтримати свого клієнта через що завгодно
- Що робити, коли ви застрягли
Як бути цілителем, а також отримувати гроші - можливості та практичні приклади зцілення хаосом
- інструменти для зцілення з простору буття вамиГораздо більше розмов не чути майже ніде на планеті
- 17 Відео з доктором Дейном Хіром
- 16 завантажуваних PDF-файлів
- домашня гра, питання, інструменти, вправи і прояснення, щоб домогтися найбільших змін
https://privatelink.de/?https://dr-dain-heer.mykajabi.com/store/TxAxKqjD