Що нового?

Придбаний Шикарний мінет (Катерина Федорова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 21.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Автор: Катерина Федорова

На думку сексологів дана тема є серйозним внеском
для зміцнення сімей, тема глибше, ніж вона здається на перший погляд.

Чоловіки чомусь впевнені, що вміння робити класний мінет закладено в жінці генетично. Це звичайно не так. Щоб дійсно доставити чоловікові незабутнє задоволення орального сексу потрібно вчитися.
Більшість жінок часто, коли роблять мінет, думають, що вони прекрасні, багато з них помиляються. Не тому, що не знають, а тому, що думають, що знають як треба робити мінет.
Якщо ви навчитеся віртуозно володіти своїми губами і мовою, Ви завжди будете коханою і бажаною для свого коханого!

Головна відмінність даного керівництва від усього іншого на цю тему:

По-перше, я не збираюся вас чомусь вчити. Я наведу конкретні приклади і якщо Вам вони сподобаються ви візьмете їх собі на замітку.

По-друге, я жінка, така ж як і ви, яка прагнула до досконалості, і досягла його. Ставши для свого коханого чоловіка-справжньою богинею.

По-третє, відгуки говорять самі за себе:

Світлана 23 роки - я думала ніколи не стану цього робити, але потренувавшись на штучному пенісі, не змогла втриматися від спокуси спробувати на сьогоденні. Нам дуже сподобалося, практикуємо. Це дуже здорово, правда!

Іра 34 роки-приємно було повернутися до ручної роботи, це недооцінена річ, особливо, якщо не забувати про мастило. Про його захоплення, просто мовчу.

Оксана 28 років-коли Олег скінчив, фонтан був метра на два або на три, на стіні Нова пляма з'явилася. Спасибі тобі Лола, було дуже цікаво, а головне продуктивно.

Анна 24 роки - я спробувала, робила, що називається за інструкцією. Мій чоловік сказав-неймовірні відчуття. Дякую.І на закінчення, отримавши ці знання одного разу, з кожним роком Ваше майстерність буде тільки рости.

https://privatelink.de/?https://old.fedorova-e.ru

Угорі