ЧЕК — ЛИСТ.
ШКІДЛИВІ ЗВИЧКИ, ЗАЛЕЖНОСТІ І НЕГАТИВНІ РИСИ ХАРАКТЕРУ В ЗНАЧЕННЯХ СТАРШИХ АРКАНОВ ТАРО.
На тлі щоденного стресу яскраво проявляються негативні риси характеру і шкідливі звички.
На які проблеми особистості потрібно звернути увагу, підкажуть старші аркани Таро.
✦ У чек-листі зібрана унікальна інформація.
Тут докладно описані залежності, шкідливі звички і негативні риси характеру, на які вказують всі 22 Старших Аркана. Дано глибокі характеристики особистості.
Застосовувати цю інформацію можна в будь-якому розкладі, в якому є запит: якими негативними властивостями характеру наділений та чи інша людина.
↑ У чек-листі прикладені схеми двох розкладів на Старших Арканах:
1. "Властивості натури"
Розклад допоможе виявити позитивні і негативні риси
характеру людини.
2. "Боротьба з тінню"
Універсальний розклад, за допомогою якого можна розглядати будь-які шкідливі звички і залежності.
Розклад покаже, наскільки сильна залежність і, що потрібно зробити, щоб її перебороти.
У вашій практиці цей чек-лист не раз стане в нагоді.
Наприклад, якщо клієнт запитає вас:
"Яким шкідливим звичкам схильний мій майбутній обранець?"або" на які негативні риси характеру мені потрібно звернути увагу?"
Ви зможете дати вичерпну відповідь.
✦ 14-ти сторінковий, максимально корисний PDF-файл.
Автор: Антоніна Семенова.
Можна користуватися в телефоні або роздрукувати на форматі А4.
ШКІДЛИВІ ЗВИЧКИ, ЗАЛЕЖНОСТІ І НЕГАТИВНІ РИСИ ХАРАКТЕРУ В ЗНАЧЕННЯХ СТАРШИХ АРКАНОВ ТАРО.
у сучасному світі люди страждають різними залежностями.На тлі щоденного стресу яскраво проявляються негативні риси характеру і шкідливі звички.
На які проблеми особистості потрібно звернути увагу, підкажуть старші аркани Таро.
✦ У чек-листі зібрана унікальна інформація.
Тут докладно описані залежності, шкідливі звички і негативні риси характеру, на які вказують всі 22 Старших Аркана. Дано глибокі характеристики особистості.
Застосовувати цю інформацію можна в будь-якому розкладі, в якому є запит: якими негативними властивостями характеру наділений та чи інша людина.
↑ У чек-листі прикладені схеми двох розкладів на Старших Арканах:
1. "Властивості натури"
Розклад допоможе виявити позитивні і негативні риси
характеру людини.
2. "Боротьба з тінню"
Універсальний розклад, за допомогою якого можна розглядати будь-які шкідливі звички і залежності.
Розклад покаже, наскільки сильна залежність і, що потрібно зробити, щоб її перебороти.

Наприклад, якщо клієнт запитає вас:
"Яким шкідливим звичкам схильний мій майбутній обранець?"або" на які негативні риси характеру мені потрібно звернути увагу?"
Ви зможете дати вичерпну відповідь.
✦ 14-ти сторінковий, максимально корисний PDF-файл.
Автор: Антоніна Семенова.
Можна користуватися в телефоні або роздрукувати на форматі А4.
https://privatelink.de/?https://prtaro.ru/p/6959b1/