"шкіра: Краса зсередини. Частина 2 " Драстуйте! Перед тим як робити анонс виходу другої частини мого відео посібника "шкіра: Краса зсередини" хочу подякувати всім, хто довірився мені і купив першу частину. Число її володарів днями майже досягло чверті від тисячі). Спасибі!
⠀
Судячи з відгуків, матеріал виявився корисний як лікарям, так і пацієнтам. Я принципово вирішив з одного боку нічого не спрощувати, а з іншого доносити інформацію максимально доступною і людяною мовою.
⠀
В кінці цього тижня виходить друга частина відео допомоги. Вона буде дещо більше за таймінгом і обсягом, так як охоплює ряд глобальних віх, що впливають на шкіру: це інсулінрезистентність, глікація, система лептин-грелін, вісь гіпоталамус-гіпофіз-наднирники-шкіра, адаптогени, всі вітаміни групи в, фолатний цикл, селен і багато іншого.
⠀
Як завжди будуть дослідження, пояснення як Що працює і проявляється на шкірі, схеми діагностики та корекції з конкретними дозуваннями і препаратами.
⠀
Пройшовши це відео посібник ви точно не будете сприймати всерйоз рекомендації типу "лізуть волосся - ну попийте ось ці вітаміни/сходіть перевірте всякі гормони/купіть наш набір засобів за 100500", і зможете вибудувати в голові чітку картину того, як які стани відображаються на шкірі і як їх виявити і усунути.
⠀
Фахівці зможуть зайвий раз розкласти в голові етапи діагностичного пошуку, познайомитися з сучасними дослідженнями, які я довго і ретельно відбирав, подивитися конкретні напрацювання в лікуванні. Посилання на мої вебінари представлені в вічних сторіз.
⠀
Загалом сподіваюся, що і друга частина буде корисна і затребувана. До того ж придбали частину першу чекають приємні знижки, що теж важливо в наш непростий час). Ще раз дякую за довіру!
Андрій Олександрович Федоров (doctorfedorov_)
Лікар дерматолог, косметолог.
Випускник ПФ РНІМУ ім. Пирогова. Закінчив підвищення кваліфікації за спеціальністю "Трихологія", а також підвищення кваліфікації за напрямом" Дерматоонкологія " на базі Московського обласного науково - дослідного клінічного інституту ім. М. Ф. Володимирського. Пройшов спеціалізований курс з лазерної медицини (лазерна хірургія, дерматологія, косметологія) в ГНЦ лазерної медицини ФМБА МОЗ РФ. Викладач кафедри дерматовенерології ПФ РНІМУ ім. Пирогова. Головний лікар Swiss beauty Clinic
В якості консультанта бере участь в популярних телевізійних програмах.
Лікар дерматолог, косметолог.
Випускник ПФ РНІМУ ім. Пирогова. Закінчив підвищення кваліфікації за спеціальністю "Трихологія", а також підвищення кваліфікації за напрямом" Дерматоонкологія " на базі Московського обласного науково - дослідного клінічного інституту ім. М. Ф. Володимирського. Пройшов спеціалізований курс з лазерної медицини (лазерна хірургія, дерматологія, косметологія) в ГНЦ лазерної медицини ФМБА МОЗ РФ. Викладач кафедри дерматовенерології ПФ РНІМУ ім. Пирогова. Головний лікар Swiss beauty Clinic
В якості консультанта бере участь в популярних телевізійних програмах.
Ціна: 2300 руб.
Продажник:
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CBPuuOHoycy/