Що нового?

Придбаний Шкіра мрії 3.0. Тариф "Початківець" (Олександра Єфімова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2023 ГРН
Учасників: 0 з 1
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 2103.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 81359

Старт 7 лютого

21-денний навчальний марафон
pro твою здорову шкіру
Pro усвідомлене харчування
pro любов до себе і тіла​
здоров'я в тарілці
Курс розповість про основи збалансованого раціону. Ви дізнаєтеся які нутрієнти необхідні організму для здорової і еластичної шкіри, як налагодити роботу травного тракту і сформуєте корисні звички, які будуть підтримувати результат після марафону!

допомога організму
В основі "шкіри мрії" лежить метод інтегративної медицини, яка розглядає організм як одне ціле. Курс дає фундаментальні знання про роботу всього організму і спрямований на підвищення рівня ендогенних антиоксидантів і ферментів детоксикації.

усвідомлений підхід
Сукупність фітотерапії, психології, ароматерапія і даоських практик допомагає збалансувати здоров'я через фізичні, емоційні та ментальні аспекти. Ви отримаєте позитивне переосмислення сприйняття організму і інструменти по роботі над собою!

протипоказання
Вагітність, грудне вигодовування, діабет, гіпотиреоз, гіпертиреоз, сечокам'яна хвороба, ніпертонія. гемофілія, Онкологічні захворювання, а також будь-які хронічні захворювання, що мають суворі обмеження по харчуванню. Гостророжними варто бути особам з анемією, псоріазом, екземою, хронічними захворюваннями шлунково-кишкового тракту (гастрит, виразка, панкреатит, СРК, виразковий коліт та інші).

Тариф "початківець"
  • Доступ на 3 місяці
  • щоденні подкасти
  • Пам'ятка і чек-лист
Автор - Олександра Єфімова (avocadosasha)
Я-дипломований біомедик і прихильник натуропатії. Мій підхід полягає в комбінації рослинного харчування і харчових добавок природного походження, перевірені клінічними дослідженнями.

https://privatelink.de/?https://avocadosasha.healthcare/clearskin/

Угорі