ПЕРШИЙ РІВЕНЬ. Це самий основний і найскладніший етап. Він формує навик грамотного 3D-шника. Вчить розумінню самої структури програми. Часто буває-людина вже нахапається різних знань по верхах. (То вебінар, то курси, то YouTube), але не бачить картини в цілому. Рівень 1 покликаний навчити глибоко розуміти програму. На цей рівень, як на скелет будуть нарощуватися знання.
Ви отримаєте уроки і завдання: 12+26-кожен урок забезпечений докладною відео-інструкцією, а до кожного практичного завдання додається файл-заготовка, щоб зосередитися тільки на головному.
Вивчивши 12 уроків, які включають велику кількість відеоматеріалу і не тільки, ви навчитеся працювати з програмою і придбаєте навички для подальшого навчання візуалізації. Курс містить багато цікавих практичних завдань. Крім того базовий рівень містить корисні доповнення (наприклад, як ефективно налаштувати інтерфейс, які плагіни нам потрібні на даному етапі і де їх завантажити) і енциклопедію помилок (щоб ви розуміли чужі помилки і не допускали їх).
Загальний час всіх відео - близько 20 годин, проходження рівня 1 - 1,5 місяця.
УРОК 1.
З самого першого уроку я вчу грамотно і швидко працювати з програмою. Ми вивчимо правильну! навігацію, потрібні примітиви, поговоримо про структуру програми. Розберемо управління об'єктами. Розповім про те, які гарячі клавіші потрібно знати, а які краще призначити самостійно. Зробимо кілька практичних завдань по темі. Далі я німого розповім про системи координат, про прив'язках (по об'єктах, сітці, кутку) потім я наведу кілька прикладів з полігонального моделювання.
Мета уроку-почати формувати у вас правильне уявлення про 3ds MAX. Далі спробуємо базові модифікатори (це теж буде практичне завдання). Також розберемо базові сплайни. (Теж з практичним завданням). Всі практичні завдання розжовані, розкладені по поличках, і я особисто перевіряю їх кожен день (крім вихідних) пояснюючи — що правильно, а що ні. І звичайно ж відповідаю на виникаючі питання.
УРОК 2. Основи полігонального моделювання
Це наше все! Для того, щоб ви вміли перетворити примітив і зробити з нього диван, або стіни приміщення, або, скажімо, робота. Тут приготуйтеся до ще більшої кількості інформації-але ні про що не переживайте. Все чітко структуровано і розкладено по поличках. Гармонійне поєднання теорії і практики. Конвертуємо об'єкт в Edit Poly і будемо розбирати все по порядку. Спочатку поговоримо про те, що таке полігональні об'єкти. Вершини, ребра, межі, полігони, елементи, об'єкти. Зрозуміємо, що таке полігон, тригуніляція і нормалі.
Зрозуміємо, чому не бажано користуватися булеанами, яким навчають на більшості курсів. Розберемо виділення подобъектов (по куту, по вершинах і інші), розберемо основні інструменти — extrude, bevel, chamfer, inset, bridge, hinge, connect, weld та ін.Кожен з них спробуємо кілька разів, щоб ви навчилися думати інструментами. Буде багато практики, але всі завдання я зробив "цікавими", щоб вам було не нудно сприймати інформацію. Знову ж все розжовано-відкриваєте файл, а там написано, що подивитися, що зробити, що спробувати. Дивіться відео, робите завдання. Я перевіряю, пояснюю, якщо щось не так, відповідаю на питання і рухаємося далі.
УРОК 3-12 я не буду так детально розписувати. Не хочу сипати технічною інформацією, якою ви поки не володієте. Думаю, ви зрозуміли, що кожен урок — це цілий пласт інформації і практичних завдань. Як не можна навчити людину вирішувати інтеграли, якщо він не знає, що таке додавання і віднімання, так і без базового рівня неможливо розвиток 3D-фахівця.
УРОК 3. Smoothing groups.
- Починаємо створювати речі, користуючись інструментами полігонального моделювання (5 практичних завдань)
УРОК 4. вивчаємо інструментарій graphite modeling tools.
- Топологія, freeform, object paint, пластичне моделювання (5 практичних завдань)
УРОК 5. Купа прийомів полігонального моделювання. Змоделюємо шафа, старовинний комод.
УРОК 6.потужний практичний урок.
-10 практичний завдань з докладним розбором і перевіркою.
УРОК 7. Створимо стіни за планом.
- Перший план простий, другий складніше - з криволінійними стінами.
- Моделюємо Складні меблі.
УРОК 9.Модульні об'єкти, багато практики і технічних прийомів.
УРОК 10. масиви, об'єкти з "плавними переходами".
- Зробимо кругові сходи і кілька об'єктів дизайнерських меблів, на яких потренуємося новим прийомам і технікам.
УРОК 11. Курсова робота. Для закріплення отриманий знань.
- Багато завдань на вибір.
ФОРМАТ самовчителя, БЕЗ перевірки робіт
https://privatelink.de/?https://vk.com/market-38940399?w=product-38940399_2893189%2Fquery