народження ляльок, мабуть, самий захоплюючий момент. Нещодавно мені стала цікава робота з молдами. Але не для масштабування однакового, а як можливість економити час при наборі маси. І це дійсно дуже здорово допомагає.
Лялечка стала героєм мого нового відео курсу.
Вона висотою приблизно 18 см, виконана в змішаних техніках Тедді і будуарной лялечки.
Курс записаний у форматі відео ефірів. Кожен урок дуже докладно розкриває всі важливі моменти створення ляльки.
Я показую роботу з молдом. Розповідаю де його можна придбати. Це не дорого. Як далі особа ляльки повністю змінити під себе. В курсі вся інформація за матеріалами і форма тіла.
Етапи:
1.Ліплення личка. Тут говоримо про пропорції, міміці. Кріплення для тіла. Показую все докладно.
Лялечка стала героєм мого нового відео курсу.
Вона висотою приблизно 18 см, виконана в змішаних техніках Тедді і будуарной лялечки.
Курс записаний у форматі відео ефірів. Кожен урок дуже докладно розкриває всі важливі моменти створення ляльки.
Я показую роботу з молдом. Розповідаю де його можна придбати. Це не дорого. Як далі особа ляльки повністю змінити під себе. В курсі вся інформація за матеріалами і форма тіла.
Етапи:
1.Ліплення личка. Тут говоримо про пропорції, міміці. Кріплення для тіла. Показую все докладно.
- Ліплення ручок і ніжок.
- Пошиття тіла, складання деталей.
- Розпис личка. Фіксація фарб.
- Фіксація волосся.
https://myteddylove.ru/shop/video-kurs-kukolka/