Що нового?

Набір учасників [[Школа дитячого здоров'я] поперек Здоров'я (Артем Панюшкін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4780 ГРН
Учасників: 0 з 92
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 54 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

"Поперек Здоров'я"
Дитина сутулиться? Ви помічаєте, що він часто сидить в згорбленому положенні? Скаржиться на болі в спині, втома і головні болі?

З проблемою сутулості у сина або дочки стикається більшість батьків. Але багато хто вирішує її старим дідівським способом-постійними окриками і нагадуваннями: "тримай спину прямо! Не сутулься!"На жаль, це не працює.

Сутулість йде від попереку і поки з нею не розібратися нічого не зміниться!

У нашому тілі ноги і спина нерозривно пов'язані один з одним: криві ноги неминуче приведуть до викривлення спини, і також навпаки: крива спина спричинить за собою викривлення ніг.

Якщо не виправити поперек на початковому етапі, то слідом прийдуть серйозні проблеми:

• слідом за спиною перекошуються тазостегнові кістки, це в свою чергу дає нерівномірне навантаження на ноги, які також починають викривлятися;
  • дитина мучиться від болю в спині і постійної втоми, йому насилу даються спортивні навантаження;
  • Ваш син або дочка починають комплексувати з приводу сутулою спини.
Наш онлайн-курс " поперек Здоров'я "допоможе вам і вашій дитині грамотно скорегувати викривлення в домашніх умовах під керівництвом наших досвідчених кураторів і засновника школи дитячого тіла" Артем навчить " Артема Ранюшкіна. Він створив його на основі авторської методики МВМ і системи Моше Фельденкрайза.

Як проходить навчання?

Наші куратори і засновник курсу аналізують стан спини вашої дитини на старті, стежать за правильністю виконання вправ, відповідають на всі питання і фіксують прогрес. Наш курс складається з 10 уроків:

• теорія - ми пояснюємо, як працювати з тілом. Яких принципів потрібно дотримуватися
  • вправи з якими впорається будь-яка мама при нашій підтримці
Наш курс дає вашій дитині найцінніше-здоров'я!

• постава вирівнюється, дитина розправляє плечі, йдуть м'язові затискачі.
  • дитина стає більш рухливим, оптимістичним і витривалим. Рухи доставляють йому радість!
  • він більше не скаржиться на головні болі, втому і нездужання.
  • постава стає рівною і красивою, ваші син або дочка відчувають себе впевненими в собі.
подбайте про майбутнє дитини сьогодні, почніть випрямляти спину і позбавтеся від сутулості!

Ціна: 13 000 рублів

Що входить:

• 30 днів доступу до відеоуроків
  • індивідуальний супровід куратора
  • відстеження результату
  • зміна схеми занять з урахуванням особливостей дитини

https://privatelink.de/?https://www.artem-nauchit.com/#anchorkursi

Угорі