Переглянути вкладення 17175
практичний структурований курс з об'єднання покадрової анімації і After Effects.
Ви дізнаєтеся, як створювати покадрову анімацію, додавати її в свої проекти дизайну рухів і створювати сцени, повні захоплюючих рухів і персонажів.
Це крапельний курс, і ви будете отримувати уроки на тиждень.
про що цей курс?
Хочете знайти свій власний стиль і створити дійсно унікальні твори? Кращий спосіб досягти цього-комбінувати різні техніки та інструменти! У цьому практичному курсі, що об'єднує традиційну покадрову анімацію і After Effects, ми збираємося створити 6 анімованих проектів.
Кожен проект сфокусований на різних методах, що інтегрують покадрову анімацію в ваш робочий процес. Ми будемо заглиблюватися в кожен крок процесу, пояснюючи всі процеси прийняття рішень, які зводяться до об'єднання цих двох різних методів. Комбінуючи кращі елементи обох світів, ви оживите унікальних істот, зосередившись на процесі і робочому процесі.
- вивчіть навик покадрової анімації
- Дізнайтеся, як використовувати Adobe Animate
- закріпити фундаментальні навички анімації
- вивчіть методи, які можна застосувати до будь-якої анімації
- отримайте швидке оновлення набору навичок, необхідне для будь-якого дизайнера рухів
- Відкрийте для себе нові та свіжі підходи до вже відомого програмного забезпечення
- вивчіть робочі процеси, що використовуються в топ-студіях
Я регулярно працюю фрілансером у Buck і працюю над проектами для Google, Emirates, Converse, Dropbox, Twitter, Coca-Cola, KFC & Redbull. Я створюю щотижневі уроки з анімації та дизайну на YouTube, розбираючи проміжні і просунуті техніки. Я дійсно люблю навчальний процес і робочий процес, Я вірю, що з відносно невеликим набором навичок і фундаментальними знаннями в області дизайну і анімації ви можете вирішити практично будь-яку проблему в області дизайну рухів.
Мені подобається додавати гумор до мого дизайну та анімації, і я думаю, що анімація повинна служити дизайну та історії перш за все. Крім того, майже будь-який об'єкт можна поліпшити як мінімум на 20%, додавши до нього обличчя.
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/ben_marriott_/