Що нового?

Придбаний [Школа інтуїтивного мислення] Шпигунські ігри (Ольга Демчук)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 7721 ГРН
Учасників: 3 з 90
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 89.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
[Школа интуитивного мышления] Шпионские игры (Ольга Демчук)

про школу
Шпигунство-це не хитромудрі Девайси в дусі Бонда, а особливий спосіб мислення, всебічна оцінка обстановки і вироблення правильного рішення в максимально стислі терміни.

Люди часто приховують свої інтереси, маніпулюють, видають бажане за дійсне, обіцяють і не тримають слова. На Школі інтуїтивного мислення ви навчитеся об'єктивно аналізувати поведінку людей, розуміти хто перед вами зараз, чого від нього очікувати в майбутньому, а також визначати яке минуле було у цієї людини. Це дозволить вам випереджати ситуацію, не дратуватися з приводу невиправданих очікувань, тверезо оцінювати оточуючих і зберігати свій психологічний комфорт.

інтуїтивне мислення-це доведені до автоматизму навички, опора на підсвідомість і чуттєве сприйняття, з можливістю швидкої обробки великих масивів інформації. Цьому ми і будемо навчати в проекті"шпигунські ігри".
Тільки практичні навички на живих прикладах з відео і текстів з соцмереж.

Навички, які ви придбаєте
  1. бачити багато в простих речах. Визначати пріоритетні дрібниці, які розкажуть про справжній сенс того, що відбувається.
  2. діагностувати настрій і намір людей по міміці, жестам і мови.
  3. цілісно аналізувати особистість людини в трьох вимірах: хто він, як він ставиться до вас, що відбувається між вами в контакті.
  4. розпізнавати і протистояти маніпуляціям і брехні.
  5. швидко мислити, розуміти емоційний контекст ситуації, спиратися на підсвідомість і чуттєве сприйняття.
  6. розвиток емпатії, емоційного інтелекту, інтуїції.
Лекція 1
Ідеальний світ помилкового Я. перебування в ілюзії відповідності.
Різноманіття структур помилкового Я особистості в їх взаємодії. Завмерла життя під "скляним саркофагом". Світ, в якому час зупинився. ВАІФ (внутрішній афективно інфантильний фантом), ЗНО (внутрішній наглядовий об'єкт). Нікчемне і ідеальне Я. ТБС (точка безумовного щастя) і ТБУ (точка безумовного жаху).

Навички: навчитися впізнавання прояву різноманітності структур помилкового я у взаємодії, як у себе, так і інших. Впізнавання включення режимів помилкового Я.

Структура лекції: теоретичний матеріал. Аналіз фільму, розбір текстів з соцмереж демонструють прояв помилкового Я. приклади з психоаналітичної практики.

Лекція 2
Зарозумілість, знецінення.
Маніпуляції придушенням і домінуванням. Помста ураженого самолюбства. Неможливість реалізації особистості через почуття власної переваги. Авторитарні і зарозумілі люди, темна сторона їх особистості. Зарозуміла нікчемність.

Навички: навчитися дізнаватися зарозумілу поведінку, як у себе, так і У інших. Як протистояти зарозумілості.

Структура лекції: теоретичний матеріал. Аналіз фільму, розбір текстів з соцмереж демонструють прояв переваги. Приклади з психоаналітичної практики. Аналіз фільму, розбір текстів з соцмереж демонструють зарозумілість.

Лекція 3
Нікчемність, неповноцінність
"Нещасні" маніпулюючі люди. Захоплення влади відповідністю, захоплення, раболіпством. Призначенням агресором іншої людини, провокація "нападу" на себе. Комплекс "жертви " і" святі " люди. Чим небезпечна нікчемність.

Навички: навчитися дізнаватися нікчемність і комплекс" жертви", як у себе, так і інших людей. Як не попастися на маніпуляції "жертви".

Структура лекції: теоретичний матеріал. Аналіз фільму, розбір текстів з соцмереж демонструють прояв нікчемності і неповноцінності. Приклади з психоаналітичної практики.

Лекція 4
Страх, параноя, нав'язливі думки
Бути чи не бути. Страх блокує нашу активність. Кільце страху і пригнічена індивідуальність. Стан "мене немає". Види і різноманітність страхів. Причини виникнення страхів і способи подолання. Фантоми минулого, впізнавання страхів дитинства.

Навички: розуміння причин виникнення страху. Уміння відрізняти страх від агресивності, як у себе, так і інших людей.

Структура лекції: теоретичний матеріал. Аналіз фільму, розбір текстів з соцмереж демонструють прояв страху. Приклади з психоаналітичної практики.

Лекція 5
Агресія і аутоагресія, різноманіття проявів. Почуття провини, сором, помста і Спокута.
Захист особистісних кордонів. Деструктивні і конструктивні аспекти агресії. Агресія - як надмірна аткивность. Впізнавання потреб за допомогою невдоволення.

Навички: впізнавання і розуміння причин і наслідків, як власної аутогрессии, так зовнішньої агресії. Пошук конструктивної форми для вираження невдоволення.

Структура лекції: теоретичний матеріал. Аналіз фільму, розбір текстів з соцмереж демонструють прояв агресії. Приклади з психоаналітичної практики.

Лекція 6
Відносини. Ідеалізація і злиття з партнером. Що таке любов.
Чому ми вибираємо самотність. Як навчитися залишатися собою поруч з іншим. Хто такі "єдині і неповторні". Нестерпні відносини. Нескінченно повторення "життєвого сценарію". Залежність від партнерів і потреба в злитті. Емоційна прихильність і залежність.

Навички: вміння відрізняти "злиття" від любові. Розуміння, як створити і зберегти відносини.

Структура лекції: теоретичний матеріал. Аналіз фільму, розбір текстів з соцмереж демонструють приклади злиття і залежності. Приклади з психоаналітичної практики.

Лекція 7
Індивідуальність і справжнє Я
Розкриття потенціалу. Головні перешкоди в впізнаванні істинного Я. невербальне спілкування істинного я, як навчитися розшифровувати ці знаки. Розвиток інтуїції і глибина пізнання. Головні відмінності істинного і помилкового я.

Навички: вміння відрізняти істинне від помилкового у внутрішньому світі. Впізнавання внутрішніх аспектів і довіру до себе.

Структура лекції: теоретичний матеріал. Аналіз фільму, розбір текстів з соцмереж демонструють прояв істинного Я. приклади трансформації особистості з психоаналітичної практики.

https://olgademchuk.org/spionskie-igry-2021

Останнє редагування модератором:
Угорі