Що нового?

Придбаний [Школа Кінезіо-Нейропрограмування] Керівництво по роботі з імунітетом (Наталія Комоза)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1100 ГРН
Учасників: 0 з 107
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 10.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Одна з головних проблем, пов'язаних зі здоров'ям людини — наша імунна система.
Саме вона захищає організм людини від проникнення вірусів, бактерій, грибків, найпростіших, отрут і алергенів з навколишнього середовища. Більш того, імунітет захищає організм від шкідливого впливу зсередини — знищує мутовані клітини, усуває продукти розпаду.

Якщо у людини вимкнути імунітет, він не зможе прожити і декількох днів, тому що буде буквально "з'їдений" різними вірусами, бактеріями і мікроорганізмами.
Тому дуже важливо мати сильну імунну систему, яка якісно виконує свої функції. Не кожен з нас здатний похвалитися відмінним імунітетом, багато хто потребує його зміцненні. І в даний час це одна з найактуальніших тем не тільки для постійно хворіють, але і для цілком здорових людей. Людину хвилює питання-Як повернути або як зберегти своє здоров'я?

Проведення нейрокорекцій за алгоритмами, що містяться в цьому керівництві, відновить ваше ресурсний стан, поліпшить стан здоров'я і допоможе впоратися із захворюваннями, з якими ви ніяк не можете розпрощатися.

Як зрозуміти, що у вас є проблеми з імунітетом?

Імунітет відображає загальний стан здоров'я, сили організму-чим міцніше здоров'я, тим краще імунітет. Чим краще імунітет, тим рідше ви хворієте, тим більше у вас сил і енергії, тим більше ви продуктивні і ефективні

це керівництво по усуненню проблем з імунітетом обов'язково для тих, хто страждає:
  1. Частими простудними захворюваннями.
  2. Від підвищеної стомлюваності
  3. Має порушення сну, відчуття втоми вже відразу після пробудження
  4. Млявість, слабкість
  5. Розбитий стан
  6. Герпесні висипання
  7. Часті запальні патології порожнини рота (наприклад, стоматит)
Що ви отримаєте?
  1. Відео-лекцію з керівництвом по роботі з імунітетом
  2. Додаткові матеріали
Файл з інформацією про роботу імунної системи і питаннями, які необхідно з'ясувати при корекціях на імунітет
3. Вправа
Одне з найефективніших вправ по відновленню і зміцненню імунітету
https://privatelink.de/?https://knp-neiropro.ru/lecture-immunity

Угорі