Що нового?

Набір учасників [Школа китайської астрології] Бацзи "по молекулам". Потік 3. Тариф Консультант (Марія Гнатовська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 15625 ГРН
Учасників: 0 з 65
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 250 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Ви отримаєте: запис вебінарів - 97 уроків. Тариф Консультант-включає уроки модуля: новачок + учень + Студент + Консультант-Без перевірки Д/з
Збираємо конструктори на вирішення конкретних завдань: прогнозування подій, відносини, Гроші, аналіз дитячих карт, підбір співробітників, покупка нерухомості і т. д. приклади оформлення консультацій
+ Бонус:
  1. "Все про покарання і не тільки".
  2. "пастки в бацзи"
  3. "замкові стовпи"
  4. "символічні зірки"
якщо ви тут, значить хочете поліпшити своє життя. і для кожного це буде щось своє.
  • поліпшити відносини з партнером або де зустріти свою любов?
  • налагодити стосунки з близькими людьми. Чому ми не розуміємо один одного, і як це виправити?
  • Як допомогти своїм дітям максимально бути щасливими? Як їх виховувати? Який гурток, коледж інститут їм вибрати? Як мотивувати на навчання або чому він/вона не хоче вчитися? Яка доля їх чекає?
  • розкриття потенціалу. Сильні і слабкі сторони. Чим нагородила нас природа?
  • Що мене чекає в майбутньому? Коли краще купити квартиру, поміняти роботу або вийти заміж?
  • професійна реалізація. Кар'єра чи бізнес? Який напрямок вибрати?
  • чому я не багата? Що мені потрібно зробити, щоб покращити фінансове становище?
  • як не упустити сприятливі періоди і "підстелити соломки" в складний період?
  • хочете отримати нову професію астролога?
після навчання ви зможете:
  1. знайти підхід до кожної людини, а значить навчитеся вирішувати практично будь-які конфлікти, навіть з неприємними людьми гармонійним шляхом. Інші люди будуть для вас, як відкрита книга.
  2. допомогти своїй дитині реалізувати його життєве призначення, а значить, заощадите пристойну суму грошей в майбутньому, а також збережіть нерви, здоров'я і час.
  3. поліпшити своє здоров'я, так як перестанете витрачати енергію на подолання конфліктних ситуацій.
  4. поліпшити існуючі відносини. Як вдихнути нове життя у ваші стосунки або максимально легко пройти складний період ?
  5. знайти особисте щастя, якщо ви в пошуку своєї другої половинки. Де, коли, на кого більше звертати увагу, якої моделі дотримуватися?
  6. вибрати оточення, яке буде вас тягнути вгору, а не вниз.
  7. вибирати кращий період для зміни роботи, запуску бізнесу, покупки нерухомості.
  8. знайти внутрішнє щастя, тому що ви прийміть себе і цей світ і підете своїм шляхом.
  9. якими способами до вас можуть приходити гроші. Виберіть той, який вам найбільше подобається! Або створіть додаткове джерело доходу до наявної роботи!
  10. отримати нову професію і заробляти гідні гроші. Астрологія з кожним роком набирає все більше популярності! Попит перевищує пропозицію!
МОДУЛЬ "КОНСУЛЬТАНТ" (97 уроків)
Завершальний модуль нашого з вами навчання.
Його завдання навчити вас проводити консультації на конкретні теми, тому в даному модулі ми збираємо всі знання, які вивчили в попередніх модулях і складаємо покрокові алгоритми для проведення консультації на конкретні теми
Після вивчення даного модуля ви вже зможете заробляти на консультаціях, тому що зумієте впевнено самостійно проводити їх по найважливішим життєвим темам:
  1. Прогноз. Ми навчимося бачити події, які потенційно можуть статися з людиною, при цьому при хорошому прогнозі ми складаємо план дій для взяття максимуму, а при поганому прогнозі не ховаємося в нірку, а програємо події за сценарієм, які прийнятні для нас, тобто кладемо соломку.

Ви побачите, що не буває лінійно добре або лінійно погано, в одній сфері життя можуть бути досягнення, в іншій проблеми і це абсолютно нормально.

Надходять енергії дають нам можливості для вирішення певних завдань і, усвідомлюючи це, ми не стукаємо в зачинені двері, а направляємо свої сили в потрібне русло, щоб отримати більше віддачі, а не витратити час даремно.
  1. гроші (РОБОТА/БІЗНЕС/Кар'єра).
    Якими способами до вас можуть приходити гроші? Виберіть той, який вам найбільше подобається! Або створіть додаткове джерело доходу до наявної роботи!
    Ви керівник, підлеглий або бізнесмен? Працювати в офісі або віддалена робота? Який напрямок-туризм, продажі, силові структури або може космічні дослідження?
    Як правильно вибране заняття може допомогти захистити себе або своїх близьких від проблем? Просто додайте потрібну енергію в свою діяльність.
    В який період краще міняти роботу, відкрити бізнес, а коли краще почекати?
    Як збільшити дохід, не змінюючи сферу діяльності? Використовуйте грошові підказки - і отримаєте результат відразу!
  2. особисте життя
    В даному блоці ми навчимося аналізувати тему особистих відносин і знаходити рішення навіть для складних карт з точки зору особистого життя. Кожен має право на особисте щастя, головне зрозуміти, як воно виглядає і де його шукати
    Мій характер і відносини, що може заважати мені з точки зору характеру вибудувати довгі гармонійні відносини?
    Коли я можу вийти заміж/одружується? Скільки шлюбів закладено у мене по долі і чи завжди це вирок?
    Який партнер і яка модель відносин підходить саме мені?
    Зради (таємні і явні) способи боротьби. Як датою весілля прибрати суперників/суперниць?
    Де я можу зустріти партнера, яким він/вона може бути?
  1. Характер.
    Який я, який моя дитина, чоловік/дружина/мама/і будь-який цікавить нас людина? Взаємини з родичами по карті, кому в нашій карті погано, а хто процвітає? Сильні і слабкі риси характеру, поговоримо про корекцію карти з точки зору характеру.

2. невеликі, але такі життєві питання:
    Коли мені краще займатися питаннями нерухомості? Навчимося бачити кращі періоди для даних дій.
    Поговоримо про здоров'я. Які органи в небезпеці? Коли можуть бути проблеми зі здоров'ям? Поділюся досвідом роботи дублікатів в карті народження.

3. Все про партнерство та оточення. Які люди принесуть Вам процвітання, а з якими ви "не злетите"? Чому спілкуючись з певними людьми, ви дійсно можете почати частіше хворіти?
    Соціальна дистанція: від кого, дійсно, краще триматися подалі. З ким корисно вступати в партнерство для грошей, а які люди можуть нами маніпулювати? Як аналізувати карту людини при прийомі на роботу. І що можна сказати по карті начальника про перспективи вашого кар'єрного росту?

4. Покажу як я оформляю консультації і звичайно численні приклади, домашні завдання і ваша індивідуальна практика на моїх і ваших прикладах.
3-й потік стартує 14 вересня 2021

https://privatelink.de/?http://azybge6c.plp7.ru/

Угорі