Що нового?

Придбаний Школа консультантів з психологічної корекції харчової поведінки, Профі (Євгенія Меглінська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 27574 ГРН
Учасників: 0 з 196
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 146.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

кількість випадків порушення харчової поведінки зростає з кожним днем. Запрошую вас до школи консультантів з усвідомленого ставлення до їжі, тіла та емоцій та психологічної корекції харчової поведінки

Моя професія дозволяє допомагати дівчатам створювати гармонійні і здорові відносини:
  • з їжею (без підрахунків калорій, обмежень, постійних думок про те, як їсти "правильно", як перестати їсти "харчове сміття" і т. д.)
  • з тілом (з почуттям прийняття до тіла, ваги, целюліту, живота, "товстим стегнах" і т. д.)
  • з емоціями (робота з тривогою, стресом, втомою, "днем бабака", соромом, самокритикою, виною, відчуттям "я гірше інших")
вам цікава тема розладів харчової поведінки, здоров'я (як психічного, так і фізіологічного)
Ви хочете допомагати людям досягти гармонії і балансу в житті: через зміну відносин з їжею, тілом і емоціями
Шукаєте можливість працювати онлайн з будь-якої точки світу
У вас є гаряче бажання працювати саме в цій сфері, з величезним бажанням і мотивацією

вам цікава тема розладів харчової поведінки, здоров'я (як психічного, так і фізіологічного)
Ви хочете допомагати людям досягти гармонії і балансу в житті: через зміну відносин з їжею, тілом і емоціями
У вас є гаряче бажання працювати саме в цій сфері, з величезним бажанням і мотивацією
Автор курсу Євгенія Меглінська, дипломований фахівець по роботі з розладами харчової поведінки

Продажник:
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/evgeniya_meglinskaya/

Угорі